Keystone logo
LIBF Online  Бакалавърска степен (с отличие) Разработване на софтуер
LIBF Online

Бакалавърска степен (с отличие) Разработване на софтуер

Online

36 Months

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Oct 2024

GBP 20 805

Дистанционно обучение

Представление

Навлезте в основите на цифровите решения с онлайн курса на LIBF за бакалавърска степен (с отличие) "Разработване на софтуер" - вашата врата към експертните познания по програмиране. Тази програма дава принципи на софтуерното инженерство, владеене на езици за кодиране и умения за създаване и управление на надеждни бази данни.

Имате възможност да специализирате в различни области като изкуствен интелект и мобилен софтуер, като контролирате кариерната си траектория. Независимо дали става въпрос за Laravel, Python или Java, вие не просто ще научите тези езици за програмиране, а ще ги овладеете. Вашите софтуерни решения биха могли да движат индустриите, да променят обществените взаимодействия или дори да направят революция в света.
Предоставяна изцяло онлайн, бакалавърската степен по разработка на софтуер (BSc (Hons)) на LIBF ви позволява да интегрирате обучението си безпроблемно с начина си на живот, напредвайки със собствено темпо. Ще се присъедините към глобална мрежа от преподаватели, студенти, възпитаници и експерти, подкрепяни от специален екип от обучители и кариерни консултанти.

Ползи от ученето с LIBF

Изцяло гъвкаво обучениеНад 140 години опитИновативно персонализирано обучениеНаграждаване на вашата амбиция
Съобразете обучението с живота си, но учете по структуриран начин, като използвате гъвкав онлайн подход с пълна подкрепа от вашите преподаватели и наставници. Учете задочно или на пълен работен ден - със собствено темпо, изцяло онлайн и навсякъде.Повишете знанията си с уменията на бъдещето. За да ви помогнем да постигнете успех и да напреднете в кариерата, ние съчетаваме дългогодишната си история на обучение в областта на финансите, бизнеса и банковото дело с най-модерната онлайн платформа за обучение.Учете при свои собствени условия. Придобийте уменията, от които се нуждаете, за да разгърнете пълния си потенциал и да постигнете амбициите си. Ще имате подкрепа, както и достъп до усъвършенствани инструменти за цифрово обучение и практически опит в реалния живот.Дистанционното обучение е достъпна, съобразена с нуждите ви опция, която отговаря на вашия начин на живот. Таксите за нашата онлайн диплома се разпределят по време на избраната от вас програма, което улеснява управлението на финансите ви.

Онлайн степени

Онлайн обучението – известно още като дистанционно или виртуално обучение – позволява на студентите да завършат своята степен онлайн, като същевременно осигурява гъвкавостта, която често е необходима в днешния натоварен свят. В LIBF преподаваме курсове, използвайки интерактивни инструменти за обучение и мултимедийни учебни материали, заедно със сесии на живо с лектори и текуща помощ от академични ръководители. Ще имате пълна гъвкавост да учите, когато и където пожелаете, без да губите личната връзка с вашите преподаватели и съученици.

Трите F, които ни отличават

Свобода: Онлайн дипломите в LIBF ви дават свободата да учите по график, който отговаря на вашите индивидуални нужди. Ние също така предлагаме опции за непълно работно време както на бакалавърско, така и на следдипломно ниво.

Гъвкавост: Нашите възможности за плащане ви дават гъвкавостта, от която се нуждаете, за да контролирате финансите си. Студентите в Обединеното кралство, които отговарят на условията за бакалавърска степен, могат да получат достъп до държавни студентски заеми. Самофинансиращите се студенти имат възможност да плащат на месечни вноски или годишно.

Финансиране: LIBF предлага набор от стипендии и стипендии, подкрепящи както местни, така и чуждестранни студенти. В крайна сметка финансирането никога не трябва да спира някого да получи образование.

Приемане

Такса за обучение по програмата

За училището

Въпроси