Keystone logo
LIBF Online  BSc (Hons) Бизнес информационни системи
LIBF Online

BSc (Hons) Бизнес информационни системи

Online

36 Months

Английски език

Редовно обучение, Задочно обучение

Request application deadline

Oct 2024

GBP 20 805

Дистанционно обучение

Представление

Насочете професионалния си път към пресечната точка на бизнеса и технологиите с онлайн бакалавърската степен (с отличие) по бизнес информационни системи на LIBF. Тази всеобхватна програма включва солидни модули, обхващащи "Бизнес 101", "Управленско счетоводство", "Цифрови бизнес модели" и "Анализ на данни и големи данни". Можете да персонализирате обучението си с избираеми модули като "Бизнес разузнаване" и "Киберсигурност", за да го съобразите с професионалните си стремежи.

С тази диплома ще бъдете добре подготвени за широк спектър от роли в различни индустрии - от бизнес анализ и управление на данни до ИТ консултации и технологично предприемачество. Прегърнете бъдещето, в което бизнес прозренията се сливат с технологичните иновации в LIBF.

Бакалавърската степен по бизнес информационни системи (BSc (Hons)) на LIBF се предоставя изцяло онлайн, което ви позволява да интегрирате обучението си в живота и да напредвате със собствено темпо. Ще станете част от глобална общност от преподаватели, студенти, възпитаници и експерти, подкрепяни от специален екип от обучители и кариерни консултанти.

Ползи от ученето с LIBF

Изцяло гъвкаво обучениеНад 140 години опитИновативно персонализирано обучениеНаграждаване на вашата амбиция
Съобразете обучението с живота си, но учете по структуриран начин, като използвате гъвкав онлайн подход с пълна подкрепа от вашите преподаватели и наставници. Учете задочно или на пълен работен ден - със собствено темпо, изцяло онлайн и навсякъде.Повишете знанията си с уменията на бъдещето. За да ви помогнем да постигнете успех и да напреднете в кариерата, ние съчетаваме дългогодишната си история на обучение в областта на финансите, бизнеса и банковото дело с най-модерната онлайн платформа за обучение.Учете при свои собствени условия. Придобийте уменията, от които се нуждаете, за да разгърнете пълния си потенциал и да постигнете амбициите си. Ще имате подкрепа, както и достъп до усъвършенствани инструменти за цифрово обучение и практически опит в реалния живот.Дистанционното обучение е достъпна, съобразена с нуждите ви опция, която отговаря на вашия начин на живот. Таксите за нашата онлайн диплома се разпределят по време на избраната от вас програма, което улеснява управлението на финансите ви.

Онлайн степени

Онлайн обучението – известно още като дистанционно или виртуално обучение – позволява на студентите да завършат своята степен онлайн, като същевременно осигурява гъвкавостта, която често е необходима в днешния натоварен свят. В LIBF преподаваме курсове, използвайки интерактивни инструменти за обучение и мултимедийни учебни материали, заедно със сесии на живо с лектори и текуща помощ от академични ръководители. Ще имате пълна гъвкавост да учите, когато и където пожелаете, без да губите личната връзка с вашите преподаватели и съученици.

Трите F, които ни отличават

Свобода: Онлайн дипломите в LIBF ви дават свободата да учите по график, който отговаря на вашите индивидуални нужди. Ние също така предлагаме опции за непълно работно време както на бакалавърско, така и на следдипломно ниво.

Гъвкавост: Нашите възможности за плащане ви дават гъвкавостта, от която се нуждаете, за да контролирате финансите си. Студентите в Обединеното кралство, които отговарят на условията за бакалавърска степен, могат да получат достъп до държавни студентски заеми. Самофинансиращите се студенти имат възможност да плащат на месечни вноски или годишно.

Финансиране: LIBF предлага набор от стипендии и стипендии, подкрепящи както местни, така и чуждестранни студенти. В крайна сметка финансирането никога не трябва да спира някого да получи образование.

Приемане

Такса за обучение по програмата

За училището

Въпроси