Keystone logo
LIBF Online  BSc (Hons) Бизнес мениджмънт
LIBF Online

BSc (Hons) Бизнес мениджмънт

Online

36 Months

Английски език

Редовно обучение, Задочно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 1734 / per year *

Дистанционно обучение

* цени, започващи от и включително стипендия. За персонализирана оферта се свържете с университета

Представление

Искате да развиете уменията си за управление на бизнеса? Усъвършенствайте опита си с бакалавърска степен по бизнес мениджмънт от LIBF.

Развийте знанията и уменията в бизнеса и управлението, които работодателите търсят, отключвайки вълнуващи нови възможности – независимо дали у дома или в чужбина. Свържете се с глобална онлайн общност от академици, експерти и студенти, за да сте информирани и да напреднете в кариерата си. Присъединете се към LIBF, за да постигнете целите си в управлението на бизнеса.

С LIBF ще успеете в управлението на бизнеса с авангардно онлайн обучение и пълна подкрепа по време на вашето обучение. Свържете се с онлайн общност от водещи академици, експерти от индустрията и състуденти, за да получите актуална информация и да проучите нови начини за напредък в кариерата си.

Защо LIBF?

Свобода: Онлайн дипломите в LIBF ви дават свободата да учите по график, който отговаря на вашите индивидуални нужди. LIBF също така предлага опции за непълно работно време както на бакалавърско, така и на следдипломно ниво.

Гъвкавост: LIBF предлага опции за плащане, които ви дават гъвкавостта, от която се нуждаете, за да запазите контрола върху финансите си – с опция за плащане на месечни вноски или годишно, със стимули за намаляване на таксите.

Финансиране: LIBF предлага набор от стипендии и стипендии, подкрепящи както местни, така и чуждестранни студенти. В крайна сметка финансирането никога не трябва да спира някого да получи образование.

Приемане

Учебен план

Такса за обучение по програмата

Кариерни възможности

За училището

Въпроси