Keystone logo
LIBF Online  Магистър Изкуствен интелект
LIBF Online

Магистър Изкуствен интелект

Online

12 Months

Английски език

Редовно обучение, Задочно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 2681 / per year *

Дистанционно обучение

* * Цените започват от и включват стипендия. За персонализирана оферта се свържете с университета.

Представление

Малко технологични постижения са пленили общественото въображение така, както изкуственият интелект. Ако се интересувате от кариера в тази вълнуваща и бързо развиваща се област, тогава магистърската програма за изкуствен интелект на LIBF може да ви даде теоретичните и практически умения, необходими, за да започнете да работите с AI и машинно обучение в реални ситуации.

Гъвкавото онлайн обучение ви позволява да завършите тази степен според графика си, докато тяхната авангардна платформа и експертна поддръжка означават, че ще получите цялата помощ и насоки, от които се нуждаете, за да успеете в обучението си. Присъединете се към LIBF, за да се свържете с общност от водещи академици, експерти и състуденти по целия свят и да постигнете кариерните си стремежи в областта на изкуствения интелект.

Защо LIBF?

Свобода: Онлайн дипломите в LIBF ви дават свободата да учите по график, който отговаря на вашите индивидуални нужди. LIBF също така предлага опции за непълно работно време както на бакалавърско, така и на следдипломно ниво.

Гъвкавост: LIBF предлага опции за плащане, които ви дават гъвкавостта, от която се нуждаете, за да запазите контрола върху финансите си – с опция за плащане на месечни вноски или годишно, със стимули за намаляване на таксите.

Финансиране: LIBF предлага набор от стипендии и стипендии, подкрепящи както местни, така и чуждестранни студенти. В крайна сметка финансирането никога не трябва да спира някого да получи образование.

Приемане

Учебен план

Такса за обучение по програмата

Кариерни възможности

За училището

Въпроси