Keystone logo
LIBF Online  Магистър Наука за данните
LIBF Online

Магистър Наука за данните

Online

12 Months

Английски език

Редовно обучение, Задочно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 2681 / per year *

Дистанционно обучение

* * Цените започват от и включват стипендия. За персонализирана оферта се свържете с университета.

Представление

Усъвършенствайте знанията си в областта на науката за данните и отключете нови възможности за кариерно развитие с програмата LIBF за MSc Data Science. Този онлайн курс за магистърска степен се задълбочава в усъвършенстваните концепции и теоретични рамки, необходими за установяване на възнаграждаваща кариера в области, свързани с науката за данни, с потенциал да окаже реално въздействие върху глобалната цифрова икономика.

Предоставена с помощта на иновативна технология за електронно обучение, тази гъвкава онлайн магистърска програма може да се изучава с темпо, което ви подхожда, което ви позволява да приспособите курсовата работа към съществуващите си житейски и работни ангажименти.

Защо LIBF?

Свобода: Онлайн дипломите в LIBF ви дават свободата да учите по график, който отговаря на вашите индивидуални нужди. LIBF също така предлага опции за непълно работно време както на бакалавърско, така и на следдипломно ниво.

Гъвкавост: LIBF предлага опции за плащане, които ви дават гъвкавостта, от която се нуждаете, за да запазите контрола върху финансите си – с опция за плащане на месечни вноски или годишно, със стимули за намаляване на таксите.

Финансиране: LIBF предлага набор от стипендии и стипендии, подкрепящи както местни, така и чуждестранни студенти. В крайна сметка финансирането никога не трябва да спира някого да получи образование.

Приемане

Учебен план

Такса за обучение по програмата

Кариерни възможности

За училището

Въпроси