Keystone logo
LIBF Online  Магистър по бизнес администрация (MBA)
LIBF Online

Магистър по бизнес администрация (MBA)

Online

12 Months

Английски език

Редовно обучение, Задочно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 2819 / per year *

Дистанционно обучение

* * Цените започват от и включват стипендия. За персонализирана оферта се свържете с университета.

Представление

MBA е златен стандарт в бизнес образованието и един от най-добрите начини да се откроите на днешния конкурентен корпоративен пазар на работни места. Онлайн MBA програмата на LIBF ви предоставя задълбочени теоретични познания и управленски умения, които са много търсени от съвременния бизнес. Не само онлайн MBA може да отключи голямо разнообразие от възможности за кариера, но също така може да ви помогне да окажете значимо и положително въздействие върху бъдещия бизнес пейзаж.

Предоставена чрез тяхната новаторска, авангардна платформа за обучение, онлайн MBA програмата LIBF ви позволява да приспособите обучението си към съществуващия си график. Ученето при тях също означава присъединяване към глобална мрежа от академици, експерти и студенти, което означава, че ще имате възможност да изградите контакти, които могат да се окажат безценни по време на вашето обучение и бъдеща кариера.

Защо LIBF?

Свобода: Онлайн дипломите в LIBF ви дават свободата да учите по график, който отговаря на вашите индивидуални нужди. LIBF също така предлага опции за непълно работно време както на бакалавърско, така и на следдипломно ниво.

Гъвкавост: LIBF предлага опции за плащане, които ви дават гъвкавостта, от която се нуждаете, за да запазите контрола върху финансите си – с опция за плащане на месечни вноски или годишно, със стимули за намаляване на таксите.

Финансиране: LIBF предлага набор от стипендии и стипендии, подкрепящи както местни, така и чуждестранни студенти. В крайна сметка финансирането никога не трябва да спира някого да получи образование.

Приемане

Учебен план

Такса за обучение по програмата

Кариерни възможности

За училището

Въпроси