Keystone logo
LIBF Online  Магистърска степен по мениджмънт с допълнителна специализация
LIBF Online

Магистърска степен по мениджмънт с допълнителна специализация

Online

12 Months

Английски език

Редовно обучение, Задочно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 2681 / per year *

Дистанционно обучение

* цени, започващи от и включително стипендия. За персонализирана оферта се свържете с университета

Представление

Издигнете управленската си кариера на следващото ниво с онлайн магистърската степен по управление на LIBF. Този гъвкав магистърски курс се фокусира върху усъвършенствани концепции за управление на бизнеса, включително лидерство, стратегическо управление и управление на хора. Като придобиете задълбочено разбиране на тези ключови области, вие ще можете да предложите много по-цялостна услуга за управление на организациите, с които работите, и ще отворите свят от нови възможности за кариерно развитие.

Забележка: Имате възможност да избирате между две алтернативи за магистърска степен по мениджмънт – обща програма за управление или програма със специализация.

Защо LIBF?

Свобода: Онлайн дипломите в LIBF ви дават свободата да учите по график, който отговаря на вашите индивидуални нужди. LIBF също така предлага опции за непълно работно време както на бакалавърско, така и на следдипломно ниво.

Гъвкавост: LIBF предлага опции за плащане, които ви дават гъвкавостта, от която се нуждаете, за да запазите контрола върху финансите си – с опция за плащане на месечни вноски или годишно, със стимули за намаляване на таксите.

Финансиране: LIBF предлага набор от стипендии и стипендии, подкрепящи както местни, така и чуждестранни студенти. В крайна сметка финансирането никога не трябва да спира някого да получи образование.

Приемане

Учебен план

Такса за обучение по програмата

Кариерни възможности

За училището

Въпроси