London Academy of Trading

London Academy of Trading

London Academy of Trading

Представление

Създадена през 2010 г., London Academy of Trading (LAT) е осигурила обучение за хиляди хора, желаещи да подобрят познанията си за финансовите пазари и да развият уменията си в търговията. Академията е акредитирана от Британския съвет за акредитация (BAC), който дава възможност на чуждестранни студенти да учат в LAT в Лондон за краткосрочни визи (STSV). В резултат на това през последните 12 месеца сме обучавали студенти от над 60 страни.

Нашите студенти варират от ученици и студенти до работещи хора, собственици на фирми, предприемачи и дори пенсионери. Някои се стремят да развият кариерата си в търговията, докато други търсят знания и практически умения, за да инвестират собствени пари на пазарите.

Ние предлагаме набор от курсове, от еднодневни събития до нашата водеща 12-седмична диплома за ниво 5 по приложна финансова търговия, акредитирана от ABE и регулирана от Ofqual. Нашият пакет от кратки курсове е сертифициран по CPD, което дава възможност на студентите да генерират ценни кредити за CPD.

Нашият преподавателски състав се състои от опитни търговци и анализатори от големи финансови институции, включително HSBC, Merrill Lynch, Credit Suisse и Bloomberg, и всички студенти имат директен достъп до нашия екип от търговски ментори за десет часа всеки ден за съвети и напътствия, разработване на стабилни и структурирани стратегии за търговия, съчетаващи теоретични знания и практически умения.

London Academy of Trading","author_url":"","source":""}" />

145562_1.png

Един от основните ни USPs е нашата изключителна гъвкавост. Знаем, че много хора имат други ангажименти, затова ви позволяваме да спрете / започнете курса си, както е необходимо, но също така можете да изберете да учите или на нашия лондонски търговски етаж, онлайн или чрез нашата смесена опция, комбинирайки онлайн проучване с избрания от вас номер дни в кампуса.

Акредитации

173554_ABE.png173555_BAC.png173556_CPD.png

финансиране

185171_LATxHummXKonoma-A-SA.jpg

Местоположения

Местоположения
  • 2nd Floor, University of Law Bloomsbury Campus, 11-13 Ridgmount Street, WC1E 7AQ, London

  • London, Великобритания

Въпроси