Keystone logo
London Academy of Trading Investing in Fine Arts Course
London Academy of Trading

Investing in Fine Arts Course

Online United Kingdom

2 Hours

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

12 Jun 2024

GBP 179 *

Дистанционно обучение

* from £179: 2 hours + Gallery visit = £229

Представление

За нас

London Academy of Trading (LAT) е награждаван, двойно акредитиран доставчик на обучение по финансова търговия и е първата академия в Обединеното кралство, която предлага акредитирани и регулирани квалификации по търговия. Ние се гордеем с предоставянето на курсове за практическо и професионално обучение, разработени, за да помогнат на хората да инвестират или търгуват на финансовите пазари или за тези, които искат да подобрят възможностите си за работа на финансовите пазари.

Ние помагаме на нашите обучаеми да прилагат знанията си в реална среда в реално време, разбирайки основните и практически аспекти на търговията. От създаването ни през 2010 г. ние се фокусирахме върху четири конкретни стълба от знания, за да помогнем на студентите да подобрят своите умения и разбиране: фундаментален анализ, технически анализ, психология на търговията и управление на риска.

За курса:

Програмата LAT Summer Trading School е предназначена за ученици и студенти, които търсят по-професионален подход към финансите и търговията. Базирани онлайн, на търговския етаж на LAT или чрез смесена комбинация, студентите ще научат за различни финансови пазари и как се търгуват, както и практическите аспекти на търговията от фундаментална или техническа гледна точка.

Програмата разглежда един ден от живота на търговеца, като изследва фундаментален и технически анализ и оценка на макроикономически данни. Ние също така обсъждаме търговската психология и проучваме огромните ефекти, които това може да има върху ефективността на търговията. Студентите ще получат демо сметка за търговия на стойност £50 000, за да практикуват новите си умения под зоркия поглед на нашия екип от опитни търговци и ментори.

Гъвкави възможности за обучение:

Имайки предвид студентите, ние предлагаме гъвкавост с всички наши курсове. Разработихме нашите методи за доставка, за да позволим непрекъснато взаимодействие за всички студенти, за да ви позволим да извлечете максимална полза от който и курс да изберете.

 • Учете онлайн, в кампуса или чрез смесена комбинация
 • Можете да спрете и рестартирате курса си по всяко време.
 • Можете да преминете от един курс към друг, като просто заплатите разликата в таксите за курса, а не всички такси за двата курса.

Нашите експертни преподаватели:

LAT факултетът се състои от опитни търговци и анализатори от големи финансови институции, включително HSBC, Bank of America и Bloomberg. Нашият екип от преподаватели и търговски ментори е на разположение 10 часа на ден, за да предостави 1-2-1 помощ и насоки по всеки аспект от нашите курсове. Ние също така организираме три уебинара всеки ден, в които експертите анализират пазарите, отговарят на въпроси и стимулират дискусии, за да подобрят учебния процес.

Изисквания към курса

Изисквания за влизане във всички LAT програми:

 • Попълнен и подписан формуляр за кандидатстване
 • Копие от вашия паспорт/доказателство за лична карта/удостоверение за раждане

Изисквания за влизане за всички LAT програми от две седмици или повече:

 • Сканирано копие на скорошна цветна снимка с паспортен размер
 • Доказателство за образователни квалификации
 • Доказателство за владеене на английски език, ако се изисква

Забележка: Всички документи се предоставят на английски език. Когато документите не са на английски, ще трябва да предоставите и заверен превод на всички такива документи.

Международни студенти

 • Сканирани копия на вашите дипломи и заверен превод
 • Сканирани копия на вашите заверени преписи
 • Доказателство за владеене на английски език IELTS 5.5 или еквиваленти

Кандидатите, които са учили бакалавърска степен по английски език в преобладаваща англоговоряща страна, могат да предоставят писмо от своя университет, потвърждаващо това като доказателство за тяхното владеене на английски език.

Всички останали ученици:

 • Минимално ниво 3 квалификация или интервю с нашия академичен декан, Пади Осбърн
 • Напълно попълнен формуляр за кандидатстване LAT

За училището

Въпроси