London School Of Design And Marketing

London School Of Design And Marketing

London School Of Design And Marketing

Представление

Добре дошли в новата ера на преподаване в Лондон

Ние сме базиран в Обединеното кралство доставчик на онлайн обучение, достъпно по целия свят на 3 различни езика.


КАКВО?

London School Of Design And Marketing - LSDM - е специализирано училище по дизайн и маркетинг, което има за цел да промени парадигмата на преподаване с иновативно и креативно образование, 100% онлайн и достъпно на английски, испански и португалски. Ние предлагаме учебен опит с практически резултати чрез системна ориентация, съчетавайки професионалните характеристики на учениците с усъвършенствания дизайн на технически умения. Ние се ангажираме да предлагаме ексклузивни онлайн курсове, акредитирани от Университета за творчески изкуства, чрез придобиване на нови знания, подходящи за предизвикателствата на все по-взискателния пазар на труда.


London School Of Design And Marketing

Където страстта се превръща в професия

КАК?

Електронното обучение на LSDM се характеризира с висококачествено академично съдържание, разработено от докторски преподаватели, заедно с други ресурси, като видео, инфографики, научни статии, дигитални библиотеки и др. Всеки ученик се наблюдава ежеседмично чрез център за преподаватели, съставен от екип от специализирани преподаватели, които осигуряват усвояването на съдържанието чрез насърчаване на интерактивност, интерес и любопитство. Всеки курс на LSDM е изключително онлайн и гъвкав; следователно студентите могат да посещават часовете навсякъде по всяко време.


Забележка: LSDM – London School Of Design And Marketing е част от Talent – Individuality Through Education, международна мрежа от училища с над 20 години опит в областта на преподаването. Има вселена от преподаватели и служители, готови да помогнат и да развият талант в училищата за висше образование в Европа и Латинска Америка.


КОЙ?

Курсовете на LSDM са разработени за студенти, професионалисти и предприемачи, които се стремят да придобият знания и технически умения в творческите изкуства на дизайна или маркетинга, като се вземат предвид най-новите технологии и иновации, свързани с електронното обучение. Всеки курс се предлага на английски, испански и португалски.

МИСИЯ

London School Of Design And Marketing свързва своята креативност и техническа точност с трудов опит, като ви предлага практични и динамични 100% онлайн курсове по дизайн и маркетинг, които отговарят на текущите изисквания на пазара на труда. Курсовете, преподавани от LSDM, се състоят от високо специализирано съдържание чрез използване на напреднали програми за обучение и оценка.


ВИЗИЯ

Водещо училище на европейско ниво, по отношение на онлайн обучението, в областите Дизайн и Маркетинг.


СТОЙНОСТИ

Ние вярваме, че креативността, иновациите и развитието на технически умения са стимулиращите двигатели на успешна кариера. В LSDM подготвяме студентите за най-взискателните предизвикателства на пазара на труда, съчетавайки не само придобитите знания, но и страст към това, което правят.


АКРЕДИТАЦИЯ ОТ UCA

Университетът за творчески изкуства (UCA) акредитира курсове на LSDM: бакалавърска степен по маркетинг - (BA Hons), бакалавърска степен по дизайн - (BA Hons), магистърска степен по маркетинг (MA) и магистърска степен по дизайн (MA).

UCA има около 160-годишна история и се счита за специализиран университет номер 1 за творческите индустрии в Обединеното кралство според Пълното университетско ръководство за 2018 г.

В момента той също е в Топ 40 на класацията на университетите в Обединеното кралство и на 11-то място в съвременната класация на университетите, която включва 70 институции. Сред възпитаниците на този университет са носители на Оскар, провъзгласени в световен мащаб режисьори, артисти и модни дизайнери.

Препоръки на учениците

Местоположения

  • London

    9 Devonshire Square, EC2M 4YF, London

Въпроси