London School of Design and Marketing (ES)

London School of Design and Marketing (ES)

London School of Design and Marketing (ES)

Представление

Добре дошли в нова ера на преподаване в Лондон

МИСИЯ

Лондонското училище по дизайн и маркетинг свързва своята творческа и техническа прецизност с професионалния опит, предлагайки практични и динамични 100% онлайн курсове по дизайн и маркетинг, които отговарят на изискванията на текущия пазар на труда. Курсовете, преподавани от LSDM, се състоят от високоспециализирано съдържание чрез използване на усъвършенствани програми за обучение и оценка.

VISION

Референтна школа на европейско ниво, по отношение на онлайн преподаването, в областта на дизайна и маркетинга.

СТОЙНОСТИ

Вярваме, че творчеството, иновациите и развитието на техническите умения са двигатели на успешната кариера. В LSDM ние подготвяме студентите за най-трудните предизвикателства на пазара на труда, съчетавайки не само придобитите знания, но и страстта към това, което правят.

Характеристики на кампуса

Че?

Лондонското училище по дизайн и маркетинг - LSDM - е специализирано училище по дизайн и маркетинг, което се стреми да промени парадигмата на преподаване с иновативно и творческо образование, 100% онлайн и достъпно на английски, испански и португалски език. Ние предлагаме учебен опит с практически резултати чрез системна ориентация, която съчетава професионалните характеристики на учениците и напредналата концепция за техническите способности. Ние сме посветени на предлагането на изключителни онлайн курсове, акредитирани от Университета за творчески изкуства, чрез придобиване на нови знания, адаптирани към предизвикателствата на все по -взискателния пазар на труда.

Как?

Опитът за електронно обучение LSDM се характеризира с висококачествено академично съдържание, разработено от докторанти, заедно с други ресурси, като видеоклипове, инфографика, научни статии, дигитални библиотеки и др. Всеки ученик се придружава ежеседмично чрез Център за преподаватели, съставен от специализирани преподаватели, които гарантират усвояването на съдържанието чрез насърчаване на интерактивност, интерес и любопитство. Всеки курс по LSDM е изключително онлайн и гъвкав, поради което студентите могат да посещават класове навсякъде и на всяка височина.

Забележка: LSDM - London School of Design and Marketing е част от Talent - Individuality Through Education, мрежа от училища с повече от 20 години опит в областта на преподаването с международно призвание. Той има вселена от преподаватели и служители, подготвени да помагат и развиват таланти във висшите училища в Европа и Латинска Америка.

  Приемане

  Курсовете LSDM са разработени за студенти, професионалисти и предприемачи, които се стремят да придобият знания и технически умения в творческите изкуства на дизайна или маркетинга, като вземат предвид най-новите технологии и иновации по отношение на електронното обучение. Всички курсове са достъпни на английски, испански и португалски език.

  Класации

  Акредитация от UCA

  Университетът за творчески изкуства (UCA) акредитира всички LSDM курсове: бакалавър по маркетинг - (BA Hons), бакалавър по дизайн - (BA Hons), магистър по маркетинг (MA) и магистър по дизайн (MA).

  UCA има близо 160 -годишна история и е считан за най -добрия специален университет за творчески изкуства във Великобритания в Пълното университетско ръководство 2018.

  В момента той също е в Топ 40 на университетската класация на Обединеното кралство и 11 -и в съвременната университетска класация, която включва 70 институции. Сред завършилите този университет са обявени носители на Оскар, режисьори, художници и модни дизайнери.

  Местоположения

  • London

   9 Devonshire Square, EC2M 4YF, London

  Въпроси