London School of Design and Marketing (PT)

London School of Design and Marketing (PT)

London School of Design and Marketing (PT)

Представление

Добре дошли в нова епоха на преподаване в Лондон.

Ние сме онлайн учебно заведение на 3 езика (английски, испански и португалски) със седалище в Лондон, но с онлайн курсове достъпни по целия свят.

Какво?

Лондонската школа по дизайн и маркетинг - LSDM, е училище, специализирано в областта на дизайна и маркетинга, което предлага да се промени образователната парадигма чрез иновативно и творческо обучение, 100% онлайн и достъпно на английски, испански и португалски език. Ние предлагаме учебния опит с практически резултати чрез систематична ориентация, съчетаваща професионалните характеристики на студентите с усъвършенствания дизайн на техническите умения. Ние сме ангажирани да предлагаме уникални онлайн курсове, акредитирани от Университета за творческо изкуство, чрез придобиване на нови знания, адаптирани към предизвикателствата на пазара на труда, които са все по-взискателни.

Лондонската школа по дизайн и маркетинг

Където страстта става професия

СЗО?

Курсовете LSDM са разработени за студенти, професионалисти и предприемачи, които се стремят да придобият знания и технически умения в творческите области на дизайна или маркетинга, като се грижат за най-новите технологии и иновации по отношение на преподаването на електронно обучение. Всички курсове се предлагат на английски, испански и португалски език.

Нашата мисия

Лондонското училище по дизайн и маркетинг съчетава вашето творчество и техническо съвършенство с професионален опит, осигурявайки практични и динамични 100% онлайн курсове в областта на дизайна и маркетинга, отговарящи на изискванията на настоящия пазар на труда. Курсовете, преподавани в LSDM, се състоят от високоспециализирано съдържание чрез използване на усъвършенствани програми за обучение и оценка.

изглед

Референтно училище на европейско ниво в онлайн образованието в областта на дизайна и маркетинга.

ценности

Ние вярваме, че творчеството, иновациите и развитието на техническите умения са основите на една успешна кариера. В LSDM подготвяме студентите за най-трудните предизвикателства на пазара на труда, съчетавайки не само придобитите знания, но и страстта към това, което правят.

Характеристики на кампуса

Как?

Електронното обучение на LSDM се характеризира с висококачествено академично съдържание, разработено от докторанти, придружено от други ресурси като видеоклипове, инфографика, научни статии, дигитални библиотеки и др. Всички студенти се наблюдават седмично чрез Центъра за преподаватели, съставен от екип от специализирани преподаватели, които гарантират усвояването на съдържанието, насърчавайки тяхната интерактивност, интерес и любопитство. Всички курсове по LSDM са изключително онлайн и гъвкави, така че студентите могат да посещават курсове навсякъде и по всяко време.

Забележка: LSDM - London School of Design and Marketing е част от Talent - Individuality Through Education , мрежа от училища с международно призвание с над 20 години опит в областта на образованието. Той има вселена от преподаватели и служители, подготвени да помогнат за развитието на таланти във висшите училища в Европа и Латинска Америка.

  Класации

  Акредитация от UCA

  Всички курсове LSDM са акредитирани от Университета за творчески изкуства (UCA): Бакалавър по маркетинг - (BA Hons), Бакалавър по дизайн - (BA Hons), магистър по маркетинг (MA) и магистър по дизайн (MA).

  UCA има близо 160 -годишна история и е обявен за най -добрия университет, специализиран в творческите изкуства във Великобритания, в Пълното университетско ръководство за 2018 г.

  В момента той също е в Топ 40 на класацията на университетите в Обединеното кралство и 11 -и в класацията на съвременните университети, класация, която обхваща 70 институции. Сред завършилите този университет има международно признати носители на Оскар, режисьори, аниматори и модни дизайнери.

  Местоположения

  • London

   9 Devonshire Square, London, EC2M 4YF, London

  Въпроси