Keystone logo
© BIMM University
London School of Economics and Political Science (LSE)

London School of Economics and Political Science (LSE)

London School of Economics and Political Science (LSE)

Представление

London School of Economics and Political Science (LSE) (Get Smarter Creative), един от най-известните университети по социални науки в света, се стреми да подобри обществото, като се занимава с реални проблеми и разбира причините за нещата. Използвайки динамичен и разнообразен подход към обучението, LSE предоставя авангардни изследвания и работи с известни академични експерти.

За да разширят своята мисия и да направят обучението достъпно за глобална аудитория, тези курсове за сертификати LSE се представят изцяло онлайн, в сътрудничество с лидера в дигиталното образование, GetSmarter, марка на 2U, Inc. Тези програми, ръководени от LSE предмет експерти и мислещи лидери, овластяват бизнес професионалисти и ръководители, за да подобрят уменията си, използвайки силно подкрепяща и интерактивна платформа. Технологията отговаря на академичната строгост в модела на GetSmarter, медииран от хората, който ви осигурява достъп до специализиран мениджър на успеха, както и техническа и академична поддръжка денонощно. Този персонализиран и ангажиращ подход ви позволява да се обучавате в собственото си време, от всяка точка на света.

„Онлайн образованието позволява на Лондонското училище по икономика и политически науки да направи нашето най-модерно научно-изследователско изследване достъпно за възможно най-широката аудитория, във формат, който е практичен и ще има приложение и влияние в реалния свят.“ - професор Саул Естрин, академичен директор, Курсове за онлайн сертификати, LSE

Прочетете повече на уебсайта на LSE

контакт

+44 2038 568 850

[email protected]

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

  • Holborn

    Houghton Street, WC2A 2AE, Holborn

    Въпроси