Keystone logo
Manchester Metropolitan University Online

Manchester Metropolitan University Online

Manchester Metropolitan University Online

Представление

Учете своя път с Глобалния онлайн в Манчестър Метрополитън

Нашата мисия

Manchester Met University е иновативен и модерен университет, базиран в един от най-разнообразните градове в света.

Разположен в сърцето на мултикултурния Манчестър, ние възприемаме международен и всеобхватен подход към ученето и вярваме, че висшето образование трябва да бъде достъпно за всички. Нашите Глобални онлайн курсове са проектирани с тази амбиция в ума и са насочени към това да бъдат подходящи и полезни за всеки, който има воля, способност и решителност да успеят - където и да са в света.

Програмите съчетават теория, ръководена от експерти, с практическо приложение, което има за цел да ви помогне да усъвършенствате кариерата си - и всички те се предоставят чрез 100% виртуална среда за обучение, където можете да си сътрудничите със студенти от цял свят.

Защо да избирате онлайн обучение с Manchester Metropolitan?

Global Online ви предоставя гъвкавостта, необходима за постигане на следдипломна степен, без да правите прекъсване в кариерата. Нашите онлайн програми са създадени да ви помогнат:

 • Започнете следдипломната си степен, когато ви е най-добре с точки за вход през януари, май и септември
 • Завършвайте само за две години с препоръчително време за обучение от 15 часа седмично.
 • Печелете, докато се учите с възможност да учите и гледате онлайн семинари по времето, което е най-подходящо за вас.
 • Повишете профила си в рамките на вашата организация със съдържание на курса, което ще ви помогне да приложите обучението си на практика.
 • Отворете перспективите за кариера, които ще продължат цял живот, в мрежа с професионалисти по целия свят.

Нашата виртуална платформа за обучение

Работили сме с онлайн експерти, за да създадем платформа, която да ви помогне да извлечете максимума от курса си. Пълната гама от инструменти, материали за изтегляне и функции, насочени към общността, платформата ще ви позволи да:

 • Участвайте в семинари на живо с преподаватели и състуденти.
 • Учете се от първокласни учени, които са експерти в своята област.
 • Учете се независимо с материали като подкасти и библиотечни ресурси.
 • Участвайте в интерактивни групови задачи със студенти от цял свят.
 • Споделете своите знания и опит в онлайн социалните пространства.

Използвайки нашата виртуална платформа за обучение

Нашата интуитивна платформа е проектирана с лесна навигация в ума, правейки обучението ви възможно най-безпроблемно. Също така ще имате пълната подкрепа на нашия екип за успех на студентите, който винаги е на разположение, за да помогне с техническите предизвикателства.

Какво казват нашите ученици за нас

"Виртуалната учебна среда е изчерпателна и осигурява връзки към социалните пространства, както и задължително четене. Полезно е да вляза от всяко място - мога да се възползвам от всяко свободно време, което имам, и да продължа с четене и групови занимания."

- Патрик Армстронг, Global Online MSc in International Human Resource Mangement student 2017

"Ако сте заети с професионално обучение онлайн, е добър начин да постигнете целите си. Можете да получите достъп до платформата на Манчестър Метрополитън 24/7, което означава, че можете да я използвате, когато имате нужда. "

- Алваро Бенитес, студент за глобална онлайн MBA 2017 г.

Започнете обучение с Manchester Metropolitan от всяка точка на света

Като студент на Манчестър Метрополитън Университет, вие ще получавате специална подкрепа през вашия двугодишен курс - без значение къде се намирате по света.

Екип за успех на студентитеВсички наши студенти получават специална подкрепа под формата на екип за успех на студентите. След като се запишете в един от нашите курсове, ще бъдете назначени със специален съветник за успех на студентите, на когото можете да се обърнете за напътствие през цялото време с нас, както и да разчитате на ключови актуализации, засягащи вашето обучение.

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

 • UK Online

  UK Online, Великобритания

Програми

Въпроси