Keystone logo
Master of Project Academy

Master of Project Academy

Master of Project Academy

Представление

За Master of Project Academy

Помогна на 50 000 професионалисти в 180 държави да подобрят уменията си и да развият кариерата си. С темпото си на своето място!

Нашата история

Master of Project Academy е роден от репетиции на Resit Gulec на курсове за управление на проекти, доставени в Университета за undergrad и MBA студенти. Тези репетиции доведоха до непрекъснато нарастващия интерес на професионалистите в повече от 170 страни. Сега ние се разрастваме с нови инструктори, а служителите се присъединяват към нашия екип. Нашата мисия е да направим кариерното израстване на премиум курсове лесно достъпни и достъпни за професионалисти.

Нашата визия

Нашата визия е да бъдем крайно място за професионалисти, където те напредват кариерата си с нашите първокласни и променящи живота си онлайн курсове.

Нашата мисия

Нашата мисия е да подготвяме и публикуваме достъпни и премиум курсове за професионалистите, от които те ще се нуждаят за по-добра кариера. Разширяване на споделянето на знания с нашата развиваща се и обучаваща се общност. Подпомагане на професионалистите да подобрят уменията си. Осъществяване на първокласно и професионално образование на достъпно и достъпно място на професионалистите, в своето темпо.

Местоположения

  • USA Online

    USA Online, Съединени Американски Щати

    Въпроси