Masters Design Lab

Masters Design Lab

Masters Design Lab

Представление

MDL - Иновативен подход в обучението по дизайн.

Masters Design Lab е училище по дизайн, задвижвано от иновативен подход в обучението по дизайн. Ние използваме силата на технологиите и глобалния обхват, за да дадем шанс на хората от цял свят да се учат и да си сътрудничат с някои от най-добрите световни дизайнери в една жизнена дизайнерска общност.

Нашите програми за сертификати са съсредоточени, практически и в крак с тенденциите и промените в отрасъла. Нашата уникална учебна програма съдържа над 25 курса, които ще ви снабдят с това, което смятаме, че са най-важните умения, от които се нуждае съвременният дизайнер.

Ако сте готови да се потопите в света на дизайна, Masters Design Lab ще ви даде всички насоки, от които се нуждаете.

За разлика от други програми, нашата не само преподава дизайн, но и потапя студентите в света на дизайна и ги подготвя за кариера чрез инструкции от елитни дизайнери.

138272_138219_Artboard2copy4.png

Защо MDL?

Нашият подход към обучението по дизайн е различен от другите училища по дизайн. Ние не само преподаваме основни дизайнерски умения, но и как да ги прилагаме в реални проекти, бизнес настройки, задачи на екипи и други. Нашата програма надхвърля и надгражда вас с най-важното. Ние ви учим на умения, които допълват кариерата на дизайна и които ще ви дадат предимство, като например създаване на ефективно копие. С ръководството на дизайнерите от световна класа, вие ще бъдете уникално готови за успех, идващ време за завършване.

 • Учете се от някои от най-добрите дизайнери в света - Нашият факултет съдържа наградени, опитни и активни дизайнери. Водени от световноизвестния дизайнер Дейвид Карсън, нашите преподаватели са ключови дизайнери в компании като Google, Facebook и др.
 • Специализиран факултет за всяка група - всяка група има главен ментор, с който можете да се свързвате ежедневно. Наставникът по дизайн ви помага с всякакви въпроси, които имате, и гарантира, че можете да се възползвате максимално от всеки курс.
 • Учете се отвсякъде - Masters Design Lab е агностично място и не таксуваме студенти извън Канада или САЩ допълнително. Таксите са еднакви. Всички наши часове са онлайн, включващи комбинация от уроци на живо и предварително записани уроци.
 • Професионална учебна среда - Нашата програма е взискателна. Тя се основава на съгласувана времева линия и определени срокове. Задължително е учениците да участват в часовете на живо, които са много важни за реалната обратна връзка от учители и връстници.
 • Непрекъсната обратна връзка и наставничество - Учебният дизайн чрез сериозна критика и обратна връзка е много полезен. Дизайнът е процес, който трябва да се научи и усъвършенства.
 • Часове на живо - Искаме да се потопите в истинския опит за съвместно проектиране. Нашите класове на живо ще ви дадат възможност да слушате и да бъдете чути, като научите ценни уроци от учителя и връстниците по пътя.
 • Проекти в реалния свят (и много от тях) - Нашата програма има уникален студиен курс / клас, който работи през цялата година. В този годишен курс ще получите инструкции и проекти, които ще ви помогнат да приложите наученото.
 • Помощ и подкрепа при практическо настаняване - Ние не обещаваме никакви работни места, но нашият съветник за настаняване ще направи всичко възможно, за да ви подготви за кариера, от портфолио до обучение за интервю и ще ви осигури достъп до различни стажове и работни места.

* Предлага се само за студенти с пълна програма

 • Уникален учебен план - Нашият учебен план е изключителен. Разработили сме програми, които учат това, което вярваме, че са най-важните умения на съвременния дизайнер. Комбинирайте това с нашето лично наставничество, майсторски класове и целогодишни класни студия и ние сме уверени, че можете да реализирате мечтите си за дизайн. Имайте предвид обаче, че тази програма не е за всеки. Ще трябва да работите усилено, за да продължите.
 • Над 25 курса - Не сме се сдържали, създавайки програма за 25 курса, включваща курсове, преподавани само в нашата дизайнерска програма, като The Business of Design.

* Предлага се само за студенти с пълна програма

138259_photo-1498075702571-ecb018f3752d.jpg
Kelly Sikkema / unsplash

Лично наставничество и непрекъсната обратна връзка

Нашите програми включват пълно менторство и професионална обратна връзка от първия ден. Ние вярваме, че дизайнерският занаят не може да бъде научен просто като види някой друг да проектира; трябва да е непрекъснат диалог между дизайнера и техния учител и връстници.

Жива среда за изучаване

Ние също така вярваме в важността на жизнената среда за изучаване, поради което се фокусираме и върху класове на живо, уебинари, активни слаби канали, работни групи и сесии за обратна връзка с връстници. Нашата програма не е лесна, тъй като проектирането изисква пълно внимание към детайлите и концепциите. Все пак е забавно и ангажиращо.

факултет

Страстен дизайн. Страстен за образованието.

Ние сме много горди с нашите изявени преподаватели, водени от световноизвестни дизайнери и академичен съветник Майкъл Леблан. Нашите избрани преподаватели са международни професионални дизайнери, някои работещи или работили във водещи компании на Fortune 500 като BBC, NEXT и Intel.

Майкъл ЛеБлан

Академичен съветник.

Майкъл Леблан държи чест. Бакалавърска степен от Университета на Гвелф и МВнР от Йоркския университет.

Той е интердисциплинарен дизайнер с интереси в уеб, дизайн на потребителски интерфейс, физически изчисления и дизайн на продукти.

В допълнение към своите 30 години в университета NSCAD в Халифакс - включително над десет години като председател на дизайнерския отдел там, той преподава в университетите в Торонто, Ватерлоо, Гелф и Фошан в Китай.

Местоположения

 • London

  85 Great Portland Street, , London

Въпроси