Keystone logo
MBU - Montreux Business University

MBU - Montreux Business University

MBU - Montreux Business University

Представление

Ние виреят да бъдат иновативни - MBU съчетава традиционния бизнес образование с холистичен подход, въоръжава нашите студенти с двете "твърди" и "меки" умения. Ние сме също така с помощта на най-модерните технологии. Нашите студенти имат достъп до Segways и Gigabit Internet, безжично. Целият университет е снабден с Smartboards, и ние сме леене устройства (DLNA, Apple TV, Chromecast) във всяка стая.

Важно е да се преподават на нашите ученици как работи технологията, но също така и моралните ценности, например, да се отнасят с уважение, етични и отговорни. В съвременния бизнес свят, тези качества са много редки да намери в бизнес професионалисти, като по този начин знания в съчетание с меки умения са истински ценните. Като такива, ние ви направи пригодни за заетост, и пътуването до вашата работа е забавно, когато препаратът отговаря възможност.

Това, което прави MBU специален, е фактът, че студентите са подкрепени от самото начало на пътуването им в ЗМБ до самия край от нашите служители и преподаватели членове. Дори и след дипломирането си, ние поддържаме връзка с нашите възпитаници и се опита да им помогне във всеки аспект на техния съзнателен живот. Веднъж един студент ЗМБ, винаги MBU студент!

Благодарение на нашите малки класове, никой от нашите ученици се чувства изгубен в ЗМБ - всеки студент получава достатъчно внимание да се уверите, те разбират всяка тема са включени в клас.

Фактът, че нашите преподаватели са всички бизнес професионалисти също е високо оценена - те носят своя собствен опит в класната стая, което позволява на студентите да се научат не само от книги и казуси, но също така и от техния опит и грешките си.

Нашите международно признати дипломи, в допълнение към мултинационална и мултикултурна среда, дават възможност на нашите студенти да намерят своето мечтаната работа или отваряне на собствените си фирми. Нашите ученици са доста предприемачите!

Ние вярваме, че ЗМБ е много специално място, за да бъде най-и една много интересна мрежа, за да бъде част от.

Успехът е само на един клик разстояние - се свържете с нас и да се превърне в успешен бизнес професионален сте винаги е искал да стане!

РАЗЛИКАТА MBU

uniquelocation

С изглед към красивото Женевско езеро, Монтрьо Бизнес университет е най-доброто обучение и вдъхновяваща среда. Студентите имат привилегията да учат в университет, разположен само на няколко минути пеша от езерото и заобикалящата френски и швейцарските Алпи. Швейцария се намира в сърцето на Европа, което го прави много удобен за нашите студенти да пътуват по целия континент по време на почивните дни и да открият такива емблематични европейски градове като Париж, Рим, Барселона, Берлин, Милано.

diplomaheader

Вашата инвестиция е в качеството. В допълнение към различните ни принадлежност и членства, ЗМБ е признат от световните акредитации.

Монтрьо Бизнес университет е акредитиран от и е член на:

 • ACBSP - Акредитационен съвет за бизнес училища и програми
 • ISO 9001: 2008 / ISO 29990: 2010 - Международна организация по стандартизация
 • EFMD - Европейска фондация за управленско развитие
 • CEEMAN - Централна и Източна Европа управленско развитие
 • AVDEP - Асоциация на частните училища на кантона Во
 • CVCI - Камара на търговията и промишлеността на кантона Во
 • FSEP - Швейцарската федерация на частните училища
classheader

малки Нашите клас размери дават възможност на студентите да тясно си взаимодействат с професорите, както и вникнете от техните различни глобални бизнес среди.
Благодарение на индивидуално внимание, малките класове осигуряват по-ефективна среда за обучение.

environmentheader

Международната общност на бизнес университет Монтрьо се разраства. В момента има над 15 националности, които учат в ЗМБ.
Студентите изпитат мултинационална среда и прочутата швейцарска гостоприемството, помогне за увеличаване на глобалната осведоменост и културен обмен, и всичко това докато преследва своето образование.

FrenchEngHeader

ЗМБ Центъра за езикознание предлага модерни бизнес комуникационни курсове по английски език, както и интензивни курсове по френски език, които са предназначени да помогнат на студенти и бизнес професионалисти бързо придобиване на устни и писмени комуникационни умения, които са им необходими, за да бъде успешна, академично и професионално.

SemesterHeader

Монтрьо Бизнес университет има избран брой реномирани университети като нашите партньори от цял ​​свят.
Ние насърчаваме нашите ученици да вземат един семестър в чужбина, за да се насладите на различни атмосферата, да се отдадете на проучването на нови култури и традиции и да намерят нови приятели от цял ​​свят. Списъкът на нашите партньорски университети могат да бъдат намерени тук.

CuttingEdgeHeader

ЗМБ е използването на най-модерните технологии за курсовата работа и на практика. Нашата кампуса има, най-вероятно, един от най-бързите интернет връзки в сравнение с други швейцарски университети.
Всеки студент има достъп до 4 Gigabit / Second LAN и 1 GB / и WiFi надолу / качване. Нашите класове са оборудвани с интерактивни Смарт табла, както и интерактивен стрийминг (Chromecast / Apple, DLNA) във всяка класна стая.
Нашите онлайн курсове са допълнени с 360 ° видео стрийминг и виртуални инструменти реалност и ние гордо да инвестира в най-новите технологии за предимствата на бъдещите поколения. ЗМБ е член на инициативата IED. Пълно потапяне в обучението се провежда тук.

ExecutivesHeader

Имаме уникален ЕИР програма. Нашите ръководители в Residence са известни експерти от компании като Apple, Deloitte, UBS, Credit Suisse или Caterpillar. Те са работили като изпълнителен директор, главен технически директор или CFO. Те са / бяха течаща ИТ, човешки ресурси, правни или финанси отдели; тяхната област на експертиза е Banking, авиация, Heavy Industries, международни организации, одиторски, данъчни или юридически.
Рязане дълга история кратко, нашите ръководители в Residence са успешни мениджъри и предприемачи, които са отворени, за да дава съвети на нашите ученици. Те им покаже как да се развива успешно в предстоящите предизвикателства на обучението си.
Кликнете тук, за да научите повече за нашите ръководители в Residence.

Vision & Mission

Запознае иновации, Разработката образование - това е нашето мото. В Монтрьо Бизнес университет, ние искаме да се осигури бизнес образование с разлика от прилагане на иновативна учебна програма, която вдъхновява учениците да развият твърди и меки умения, те ще трябва да станат успешни бизнес лидери, които се адаптират бързо към променящите се пазар на. Нашата мисия е да направим нашите студенти наемане на работа.

Нашите международни преподаватели подготвят ЗМБ студенти да бъдат глобални бизнес лидери на утрешния ден чрез цялостен личностно развитие и високо качество на бизнес образование, която обхваща осем области на обучение:

VisionMission

Местоположения

 • Montreux

  Avenue de Chillon 74 , 1820 , Montreux

  Въпроси