Keystone logo
© ©Methodist University
Methodist University Online

Methodist University Online

Methodist University Online

Представление

Основан през 1956 г. като колеж по либерални изкуства, Методисткият университет сега обслужва около 2000 студенти от близо 50 страни. Методисткият университет е фокусиран върху висококачествени преживявания, които подхранват моралните ценности и етичното вземане на решения, за да подготвят студентите за различни кариери и занимания.

Онлайн средата за обучение предлага същото качествено обучение като личните курсове. Всички услуги за академична подкрепа са достъпни за онлайн студентите, като им предоставят персонализираната помощ, необходима, за да процъфтяват. Например, учениците могат да получат достъп до училищния център за обучение и център за писане, за да получат обратна връзка за работата си. Тези услуги за поддръжка се комбинират с посветени членове на факултета, за да създадат цялостна грижовна и приятелска среда за всички студенти.

Methodist University е училище Yellow Ribbon, акредитирано от Южната асоциация на колежи и училища (SACS), а The Reeves School of Business е акредитирано от Съвета за акредитация на бизнес училища и програми (ACBSP). Деветдесет и седем процента от студентите отговарят на изискванията за финансова помощ. И благодарение на множеството начални дати и опциите за задочен и редовен работен ден за много програми, на студентите се предоставя гъвкавост за напредване на образованието им, като същевременно балансират работата и личните ангажименти.

С широка гама от гъвкави и висококачествени онлайн програми Methodist University може да ви помогне да започнете или да напреднете в кариерата си. Изживейте отличително образователно изживяване, което насърчава професионалното и лично израстване.

Местоположения

  • Fayetteville

    Ramsey Street,5400, 28311, Fayetteville

    Програми

    Въпроси