MIA Digital University

MIA Digital University

MIA Digital University

Представление

MIA - Digital University Digital University е международна бизнес школа, специализирана в магистърска, сертификатна и изпълнителна програма, базирана на използването на иновативни образователни и технологични инструменти. Мисията на Университета е да открива, съхранява и разпространява знания и да обучава следващото поколение глобални граждани, като предлага иновативни и достъпни програми и възможности за обучение както на местни, така и на международни студенти. Университетските програми са създадени, като се вземат предвид възникващите изисквания на пазара на труда и предоставят на студентите умения и компетенции, необходими за изграждане на успешна кариера на международно ниво. Магистърските, сертификатните и изпълнителните програми са посветени на млади и възрастни професионалисти и лидери и имат силен международен компонент, осигуряващ изчерпателен поглед върху глобалния бизнес, основните икономически сектори и новите цифрови технологии и системи.

Защо да изберете MIA Digital University

  • Разработете глобален поглед върху основните нововъзникващи бизнес сектори.
  • Учете онлайн с гъвкава и интерактивна система.
  • Бъдете част от общност от международни студенти и професионалисти.
  • Развийте усъвършенствани технологични умения, позволяващи ви да постигнете успех в работната среда.
  • Получавайте всеобхватни знания и практическо обучение, което ви помага да развиете кариерата си.

133553_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

Модел на изследване

MIA - Digital University е институция, посветена на изследването и разработването на иновативни методи за обучение, които обогатяват образователния опит на студентите, като им позволяват да постигнат ефективно своите професионални и лични цели. Всички учители и училищни ръководители си сътрудничат в разработването на програми за обучение, избирането на активни инструменти за преподаване и обучение, насърчаване на практическото прилагане на техните знания и в обхвата на резултатите. Университетът предлага на своите студенти възможността да учат онлайн в гъвкава среда, като гарантира цялостно обучение, което им позволява да постигат своите гъвкави лични и професионални цели по гъвкав начин. Чрез MIA - Digital University виртуална учебна среда студентите ще бъдат обучавани чрез интерактивен метод на преподаване и обучение с постоянните съвети и подкрепа на своите преподаватели и преподаватели. Придобиването на ключови лични и професионални компетентности се основава на система за непрекъсната оценка, осъществявана чрез решаване на практически случаи, симулации, задачи и проекти, които позволяват прилагането на придобитите знания в реални ситуации.

Благодарение на връзката си с света на бизнеса, MIA - Digital University предлага отлично обучение, което позволява да се постигнат ключовите компетенции за заемане на ръководни позиции в европейски и международни компании.

Намерете подходящата програма за вас

Съобразете вашите нужди и желания и поемете по правилния път.

MIA Digital University предлага разнообразие от програми, фокусирани върху развитието на цифровите технологии, за да се срещнат с глобалните и променящите се изисквания на пазара. Независимо дали сте млад завършил или професия, можете да намерите програмата, която да ви отведе по правилния път за изграждане или подобряване на кариерата ви.

Свидетелства на учениците

Фабрицио Родио

Завършил Master Global MBA

„ MIA Digital University е чудесна институция за развитие на вашите академични и лични умения. Курсовете, които посещавах по време на Учителя, отговарят на очакванията ми за кариера, а знанията и уменията, които постигнах, ми позволиха да разгърна потенциала си в моята страст и цели“

Никола Кария

Завършил сертификата по дигитален маркетинг

„Горд съм, че завърших програмата за сертификат от магистър по дигитален маркетинг в MIA Digital University . Онлайн курсовете ми предоставиха възможност да преследвам мечтите си чрез програма, която беше гъвкава и удобна за моя график. "

Въпроси