Keystone logo
Mind Development Academy

Mind Development Academy

Mind Development Academy

Представление

За нас

Вярваме, че само новите, гъвкави образователни решения могат да отговорят на нуждите на много от настоящите потенциални студенти. Традиционната подготовка и услугите не са гъвкави
да преодолеят препятствията на възрастните днес, за да се образоват и подобряват достатъчно. Много хора са задържани от строги графици, високи такси и много отнемащи време програми.

Ние от MDA, Mind Development Academy на Mind Development Academy , сме част от глобално решение за това. Даваме на хората достъп до висше образование, въпреки че имат ограничен период от време, поради многобройни лични отговорности в живота им за семейства, работа и т.н. Затова предлагаме много гъвкав начин за кореспонденция чрез нашия партньор онлайн университет и предоставяме индивидуализирани стипендии.

За гражданите на Южна Африка, които се интересуват от нашите оферти: Моля, обърнете внимание, че нашият партньорски университет AIU и неговите програми са напълно акредитирани от ASIC на правителствения орган на Великобритания за акредитация на чуждестранни университети, но AIU все още не е признат от SAQA в Южна Африка.

Местоположения

  • Cape Town

    Gordons Bay, 7151, , Cape Town

Въпроси