Keystone logo
Montpellier Business School (Executive Programs) Digital Executive MBA
Montpellier Business School (Executive Programs)

Digital Executive MBA

Montpellier, Франция

2 Years

Английски език

Задочно обучение

14 Oct 2024

Nov 2024

EUR 25 500 / per course

Дистанционно обучение

Представление

Трансдисциплинарна, практически фокусирана програма

mbs digital executive mba онлайн е за опитни висши мениджъри, ръководители или предприемачи, които искат да увеличат своите стратегически, управленски, финансови и маркетингови умения. Като същевременно интегрира принципите на устойчивото развитие и цифровата трансформация. Програмата е предназначена за професионалисти, които търсят промяна в кариерата и/или ускорение.

Вземете своя executive MBA напълно онлайн

Разширете основните си компетенции в областта на стратегията, маркетинга, финансите и лидерството и отвъд това, капацитета за справяне със сложността на управлението.

Участниците ще научат основите на дигиталните, екологичните и управленските иновации. Те също така ще разработят нови източници за създаване на стойност в подкрепа на растежа на компанията.

По време на програмата участниците се възползват от персонализирана подкрепа: индивидуален коучинг и кариерно ориентиране.

Какво прави разликата?

Този курс се предоставя в партньорство с Университета за наука и технологии в Пекин

USTB е частен университет, одобрен от Пекинската общинска образователна комисия и регистриран в Министерството на образованието в Китай. Той включва училище по компютърни науки и софтуер, бизнес училище, юридическо училище, училище по изкуствен интелект за над 30 000 студенти. Той е приложил стратегия за изграждане на таланти в университета, персонализиране на обучението, фокусиране на умения върху високите технологии и разработване на среда за личностно развитие.

Приемане

Учебен план

Такса за обучение по програмата

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

За училището

Въпроси