Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
NationsUniversity

NationsUniversity

NationsUniversity

Представление

NationsUniversity са посветени на нашия подход към преподаването на писания и вярват, че Божието Слово е ключът към един по -добър свят. Тези щедри дарители са готови да платят за първите ви три месеца на обучение. Този подарък ви позволява да учите без никакви разходи, освен регистрационната такса от 25 долара. Тези дарители са готови да инвестират във вас и да ви помогнат да спечелите библейско образование, за да можете да промените света си. В края на първото тримесечие ще бъдете в състояние да вземете решение, което е най -добро за вас.

Открийте Нации

Ние сме „училище без стени“, което осигурява достъпно, висококачествено християнско образование за всички.

Открийте достъпно християнско висше образование.

NationsUniversity е онлайн, акредитиран университет с нестопанска цел. Той обслужва студента, който търси качествено образование по религиозни науки на достъпна цена. Университетът приветства вярващия и невярващия, като оставя настрана деноминационни капани и исторически интерпретации. Изследванията се фокусират върху библейските писания.

Открийте гъвкав, удобен начин за учене.

NationsUniversity използва постоянна процедура за регистрация. Можете да започнете обучението си по всяко време. Виртуалните класни стаи са отворени двадесет и четири часа на ден, седем дни в седмицата. Това ви позволява да персонализирате учебния си план, за да отговаря на графика ви.

Открийте персонал, изцяло отдаден на вашия успех.

NationsUniversity се ръководи от доброволци и става възможно от финансови партньори, които споделят визията за използване на NationsUniversity за изграждане на автентична вяра и обучение на християнски лидери по целия свят. Институцията е посветена да направи вашия опит възможно най-добър. На всеки ученик се назначава съветник, който да ръководи образователния процес.

Открийте акредитирани програми за степен.

NationsUniversity е включен в щата Луизиана. Като институция, предоставяща степен, училището предлага три степени: (1) бакалавърът по религиозни изследвания (BRS), магистърът по теологични изследвания (MTS) и магистърът на божествеността (M.Div.).

Открийте качеството.

Причината, че NationsUniversity съществува, е да предостави образование на ниво колеж по религиозни и богословски изследвания на високо мотивирани студенти, които искат да се подготвят за църковно ръководство, но не могат да намерят това образование поради финансови или други практически причини. Успяхме да осигурим качествени независими учебни курсове на минимални разходи за студентите, като нямаме физически университет, набираме университетски преподаватели и други професионалисти, които да предоставят доброволно своите експертизи и услуги и получаваме щедра подкрепа от приятели, които споделят нашата цел.

NationsUniversity е акредитиран член на Комисията за акредитация на дистанционно образование (DEAC). DEAC се признава от Министерството на образованието на САЩ (USDE) и Съвета за акредитация на висшето образование (CHEA).

NationsUniversity ми даде по-широка база, от която мога да черпя знания и структура, която подхранва всичко, което правя.

-BYTHA РЕГЛАМЕНТ, АРКАНСАС, ОБЕДИНЕНИ ДЪРЖАВИ

Мисия Визия

Мисията на NationsUniversity е да изгражда автентична вяра и да обучава християнски лидери по целия свят чрез достъпно, достъпно висше образование, използващо дистанционно обучение.

Мисия и визия

NationsUniversity се ангажира да изпълни своята мисия чрез качествени програми за дистанционно образование. Изграждането на вяра не е емоционално преживяване; това е образователно начинание, изградено върху знанието и разбирането.

Развиването на християнски лидери също е изчислено предприятие, изградено на основата на знания и стабилни принципи. За да бъде положена правилната основа, е необходимо сериозно, високо ниво и обективно представяне на християнската вяра и нейното обосноване. Следователно институцията се ангажира да ангажира всеки ученик в строга конфронтация с библейския текст.

Цели

Да изградим вяра, като се съсредоточим както върху знанията за библейския текст, така и върху личната духовна формация. Да обучи християнски лидери, като екипира студентите със знанията и уменията да служат като християнски водачи.

В NationsUniversity се стремим да:

 • Да предлагат академични програми, които предоставят на студентите възможности за личностно, духовно и професионално развитие
 • Да изобрази позитивно библейското писание
 • Да предлагат програми за академични постижения на ниво след обучение
 • Да изградим и поддържаме образователни програми и услуги, които са глобални по обхват и подходящи за глобално обучение
 • Да се предложи отворена система за търсещите хора без бариери за проучване
 • Да действа в съответствие с ценностите, намерени в Евангелието на Исус Христос
 • За защита на сигурността на учениците
 • Да предоставят програми, които студентите могат да си позволят
 • Да се осигурят достъпни програми за студентите
 • Да се насърчи прогреса на учениците чрез поддържаща система от индивидуални контакти чрез грижовен и всеотдаен персонал и доброволци
 • Да осъществява дейността на институцията по най-ефективните средства

Местоположения

 • New Orleans

  650 Poydras St., Ste 1400, , New Orleans

Въпроси