Keystone logo
The New England School of English On-Line

The New England School of English On-Line

The New England School of English On-Line

Представление

Нашата философия

Философията на The New England School of English е да осигури най-доброто обучение по английски език и култура: да предостави интелектуално предизвикателна програма от най-високо качество в топла и подкрепяща среда. Накратко, нашата цел е да предоставим изключителна възможност за изучаване на английски език.

Защо NESE ?

Пълно езиково и културно потапяне

В NESE учениците учат повече от език; те научават и американската култура. Нашите ученици постигат успехи бързо, защото интензивното обучение по английски език, съчетано с пълно потапяне в културата, е доказано, че максимизира езиковото обучение. В NESE студентите посещават интензивни часове през деня и имат възможност да се приберат у дома в американско семейно жилище или общежитие вечер. Цял ден, всеки ден, нашата интензивна програма излага учениците на американския език и култура, предоставяйки възможност за възможно най-бързото изучаване на език.

Отлични учители

Поради изключителната си репутация NESE привлича преподаватели, които притежават бакалавърска или висша степен от някои от най-добрите университети в САЩ, включително Харвард, Йейл и Колумбия. Независимо къде нашите учители са получили дипломите си, учителите NESE са динамични професионалисти с изключителен опит в преподаването, които са избрани да преподават в NESE поради високото си ниво на опит и отдаденост.

Малки класове

Средният ни клас е 12 ученици. Малките класове осигуряват оживени дискусии, често участие на студенти и интензивно взаимодействие студент-учител.

Интензивни и полуинтензивни програми пет дни в седмицата

Студентите имат избор да участват в интензивната програма на NESE от 9:00-3:15 всеки ден или в полуинтензивната програма на NESE от 9:00-12:00 всеки ден. И двете програми предлагат 10 нива на езиково и културно обучение, пълен достъп до всички NESE съоръжения и избор между общежитие или настаняване в дом.

Избираеми и извънучилищни курсове

В допълнение към нашите интензивни академични часове, учениците могат да избират избираеми и извънучилищни курсове, за да им помогнат да постигнат целите си по-бързо. Избираемите и извънучилищните курсове включват подготовка за TOEFL®, бизнес английски, правен английски, произношение и подготовка за университет. NESE напреднали студенти могат също да посещават курсове в областта, която им представлява особен интерес, в Harvard Extension School и други регионални колежи. (Моля, имайте предвид, че петима студенти трябва да се регистрират, за да се проведе следучилищен курс на NESE .)

Официални преписи и удостоверения

В края на всяка сесия ще получите NESE препис, който предоставя информация за вашето владеене на английски и академични постижения във всяка област на умения. Вие също ще получите NESE Сертификат за участие за участие в нашата програма, а при успешно завършване на най-напредналото ниво на NESE , ще бъдете наградени с NESE Диплома. Освен това, ако постигнете академични постижения, ще бъдете признати за „отличен студент“. Забележка за това ще се появи в официалния ви препис от NESE .

Идеален град, идеална университетска обстановка

NESE се намира в непосредствена близост до Харвардския университет в центъра на площад Харвард в Кеймбридж. Harvard Square е център на студентската дейност и един от най-интересните и динамични студентски центрове в Съединените щати. NESE е само на 100 метра от жп и автобусната гара и на 10 минути от центъра на Бостън. Освен това сме на по-малко от два часа от страхотно каране на ски, океанско ветроходство и красивия исторически Кейп Код.

Гъвкав график

Предлагаме интензивни 4-седмични сесии, започващи в 12 различни часа през годината. Това означава, че можете да започнете обучението си по английски във време, което най-добре отговаря на вашия график.

Предварителни уговорки за настаняване

През цялата година студентите могат да изберат да живеят в американско семейство или в общежитие. Тъй като NESE урежда всички условия за настаняване, преди студентите да напуснат собствената си страна, независимо дали студентите изберат да живеят в приют или в общежитие, те могат да отидат директно от летището до новия си дом. NESE не начислява такса за уреждане на жилищни условия.

Програма за професионалисти

Поради гъвкавостта на учебната програма NESE професионалистите могат да избират часовете, които искат да вземат. Това е идеално за професионалисти, чиято работа не им позволява да следват нашата интензивна учебна програма. В допълнение към нашата редовна интензивна програма, частни инструкции и NESE избираеми курсове са някои от опциите в NESE за професионалисти.

Програма за студенти

Нашата интензивна учебна програма е специално разработена, за да помогне на учениците да постигнат своите академични цели възможно най-бързо. В допълнение към нашите интензивни класове, ние предлагаме курс за подготовка за TOEFL®, институционален изпит TOEFL® всеки месец и курс за подготовка за университет. Ние също така предлагаме обширни образователни консултации и услуга за настаняване в университет, университетска библиотека с ресурси, за да помогнем на студентите да планират бъдещо обучение в Съединените щати и прием в местни университети, без да вземат TOEFL®.

Безплатни консултации и услуги

Нашата гама от безплатни услуги е широка: настаняване в жилище преди пристигане, консултации и настаняване в университет, използване на NESE компютърни съоръжения, неограничено използване на NESE електронна поща и интернет, NESE преписи и сертификати и консултации от нашите опитни представители по целия свят.

Местоположения

  • Cambridge

    Harvard Square 36 John F. Kennedy Street

Въпроси