Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
North Carolina State University Engineering

North Carolina State University Engineering

North Carolina State University Engineering

Представление

За нас

Нашите онлайн инженерни програми идват с всички предимства на преживяването в кампус в университет от световна класа.

Отлични постижения в инженерството

Когато учите в NC State Engineering Online, вие сте част от NC State of Engineering College, национален лидер. Студентите в нашите дистанционни програми отговарят на същите строги стандарти като тези в класната стая.

Нашият инженерен факултет е изключителен. Шестнадесет от тях са членове на Националните академии за наука, инженерство и медицина, а други са признати за новатори от Белия дом, MIT Technology Review и Националната научна фондация. Тези преподаватели работят в тясно сътрудничество с дълбокия списък на правителствените и индустриалните партньори, като търсят практически решения на глобалните предизвикателства.

Като онлайн студент по инженерство, вие също ще имате достъп до ресурси, които да ви помогнат да постигнете успех, включително библиотеки от световна класа, нашата Виртуална компютърна лаборатория, проучване в кампуса и NC State Bookstores.


боревина / Pixabay

123951_architect-3979490__340.jpg

Запис на успеха

Инженерството е постоянно променяща се област. Днешният напредък ще бъде вчерашната новина, по-бърза, отколкото си мислите. Основите, които сте научили като студенти или на сайта за работа, винаги ще бъдат от значение, но технологията и ресурсите, които използвате, ще се променят непрекъснато. Ето защо ученето през целия живот е толкова основен приоритет за инженерите, а спечелването на магистърска степен или професионален сертификат е най-добрият начин да останете пред кривата.

В NC State имаме дълъг успех в инженерното дистанционно обучение - повече от 40 години. Ние сме напълно акредитирани от Комисията по колежи на Южната асоциация на колежи и училища и сме упълномощени във всеки щат на САЩ за предоставяне на програми за онлайн степен.

Много се промени от началото на 1978 г., като широколентовите връзки заменят видеокасетофоните, а възникващите полета заменят намаляващите. Това, което не се е променило, е качеството и целостта на инженерното образование, което предлагаме.

Местоположения

  • Raleigh

    Raleigh, Съединени Американски Щати

Въпроси