Northwestern California University School of Law

Northwestern California University School of Law

Northwestern California University School of Law

Представление

Northwestern California University School of Law (NWCULaw®) е основано преди 38 години. Започна като външно юридическо училище за предоставяне на степен и сега е най-старото онлайн юридическо училище в страната, предлагащо онлайн дистанционно обучение. Нейната програма за изучаване на право е разработена така, че икономическите пречки, семейните ангажименти, отдалечеността на местоположението и други трудности не биха попречили на заслужилите хора да учат право.

В момента училището има приблизително 600 записани ученици и през много години от историята на училището голям брой негови възпитаници са продължили да практикуват успешно. Завършилите училището са преминали на работа като частни адвокати и съдебни спорове, заместници на обществените защитници, заместник-окръжни прокурори, заместник-окръжни съвети, градски адвокати, патентни адвокати, данъчни адвокати, имиграционни адвокати, адвокати по несъстоятелност, адмиралтейски и морски адвокати, арбитри, медиатори, съдии от административен съд и адвокати на персонала, работещи за адвокатски кантори, частни корпорации, организации и правителствени агенции.

NWCULaw има доказан успех в онлайн юридическите училища и дистанционното обучение и е първото такова училище, което предлага интернет-базирани инструкции на своите ученици, използващи технология за видеоконференции. Той предоставя изцяло онлайн програма за обучение по право, водеща до представянето на степента Juris Doctor (JD).

Местоположения

 • Sacramento

  2151 River Plaza Drive, Suite 306 Sacramento, CA 95833, 95833, Sacramento

  Програми

   Институцията предлага още:

   Въпроси