© Penn State Great Valley
Northwestern Kellogg School of Management

Northwestern Kellogg School of Management

Northwestern Kellogg School of Management

Представление

Училището по мениджмънт в Келог в Северозападния университет е посветено на обучението и вдъхновяването на смели лидери, които изграждат силни организации. Растежът е предизвикателство за всеки лидер и организация, изправени пред различни сектори, пазари, страни и икономики. Чрез отличителен подход към лидерството на бизнес мисълта и жизнената култура, водена от общността, Kellogg развива смели, задвижвани и подкрепящи лидери, които разумно да използват силата на пазарите, за да създадат трайна стойност.

Училището по мениджмънт в Келог в Северозападния университет си сътрудничи с GetSmarter, за да създаде най-добър опит в онлайн образованието: от създаването на програми, които предоставят проверявани компетенции, до персонализираната, подкрепена от хората подкрепа, която студентите получават.

Обхватът на онлайн програми се ръководи от известния факултет на Северозападния Келог и множество индустриални експерти, с отличителен междудисциплинарен подход към лидерството на бизнес мисълта. След успешно завършване на програма, студентите се отдалечават с официален сертификат, който ще им помогне да се разделят в конкурентната работна среда.

програми

Kellogg School of Management в Северозападния университет също предлага:

  • Управление на цифровите операции
  • Бизнес закон за лидери
  • Стратегическо управление на промените

контакт

+1 847 440 3906
[email protected]

Местоположения

  • Evanston

    2211 Campus Drive, , Evanston

Въпроси