© Eli Haney, Northwest University photographer
Northwestern University - School of Professional Studies

Northwestern University - School of Professional Studies

Northwestern University - School of Professional Studies

Представление

С повече от 4 милиона+ обучаеми в 170+ страни, Great Learning, част от групата BYJU'S, е водеща глобална edtech компания за професионално и висше образование, предлагаща програми, свързани с индустрията в смесени, класни и чисто онлайн режими в различни технологии, данни и бизнес домейни. Тези програми са разработени в сътрудничество с най-добрите институции като Stanford Executive Education, MIT Professional Education, Тексаския университет в Остин, NUS, IIT Madras, IIT Bombay и др.

Нашата мисия

Осигуряване на успех в кариерата в цифровата икономика

Като най-голямата компания за професионално обучение в Индия и глобален отпечатък в над 170 държави, ние сме на мисия да направим професионалистите по целия свят опитни и готови за бъдещето.

През последните 7 години успяхме да предоставим обучение на професионалисти по целия свят, като хиляди от тях успяха да постигнат успешно кариерно развитие във водещи компании като Microsoft, Amazon, Adobe, American Express, Deloitte, IBM, Accenture, McKinsey и Повече ▼.

Нашата история

2021 - Присъединяване към групата на BYJU

След като отбелязахме огромен растеж и печалба, въпреки че бяхме стартирани, тази година се ръкувахме с BYJU'S, една от най-добрите edtech организации в света. Сътрудничихме и стартирахме нови програми с университета Deakin, National University of Singapore, IIT-Roorkee, IIIT-Delhi, Shiv Nadar University наред с други и постигнахме рекорден етап за повишаване на квалификацията на 4 милиона+ обучаеми на нашата платформа. Освен това бяхме наградени с „Най-добър доставчик на онлайн умения на годината“ от Entrepreneur India.

2020 г. - Сътрудничество на Северозападния университет

Това беше важна година за нас. Стартирахме множество международни програми и разширихме глобалния си отпечатък до над 140 страни, което ни направи една от най-големите компании за професионално обучение по целия свят. Ние също така започнахме ново партньорство със Северозападния университет

2019 - Международно университетско сътрудничество

Тази година диверсифицирахме портфолиото си с програми по киберсигурност и дизайнерско мислене, чрез сътрудничество със Станфордското ръководство за образование. Ние също така разширихме нашите предложения за висши лидери със специално пригодени програми за AI и Анализ. Стартирахме GL-Excelerate, нашата водеща кариерна инициатива за свързване на учащите и възпитаниците с най-добрите корпорации в страната.

2018 г. - Партньорство с Texas McCombs

Стартирахме 50-та партида от нашата водеща програма за бизнес анализи, както и си партнирахме с Тексаския университет в Остин, McCombs School of Business, за да я стартираме в международен план. Също така стартирахме 6 нови програми в облачните изчисления, DevOps, Full Stack Development, Data Science, Изкуствен интелект и Машинно обучение. Чрез тези инициативи засегнахме живота и кариерата на над 5000 работещи професионалисти чрез нашите програми.

2017 г. - 2 милиона учебни часа

Great Learning успешно предостави 2 милиона учебни часа (и се броят) в стремежа ни да направим всеки професионалист готов за бъдещето в свят, който се управлява изключително много от данни. Най-новата ни програма, PG Program – Big Data (PGP-BDA), стартира в Бангалор, Хайдерабад и Ченай.

2016 - Разширяване до 6 нови града

Great Learning разширява крилата си до 6 столични центъра, включително Ченай, Бангалор, Гургаон, Пуна, Мумбай и Хайдерабад. Стартират две нови програми – PG Program in Management и BACP (Business Analytics Certification Program). Чрез нашите програми въздействаме върху живота и кариерата на над 1000 работещи професионалисти.

2015 - Класирана програма #1

Програма PG – Business Analytics (PGP-BABI) е посочена като най-добрата програма за анализ в страната от Analytics India Magazine, Outlook, Business Standard и др. Това продължава две поредни години и ние работим усилено, за да запазим статуса си numerouno.

2014 - Стартира първата програма

Нашата водеща програма за бизнес анализи (PGP-BABI) стартира в 3 града – Ченай, Бангалор, Гургаон. Екипът работи в тясно сътрудничество с преподаватели, лидери в индустрията, възпитаници и студенти, за да направи програмата много подходяща за индустрията, изчерпателна и строга.

2013 - Начало

Мохан Лакхамраджу и Хари Наир основаха Great Learning, за да осъществят мечтата си да направят всеки работещ професионалист в страната владетел на данни. Разработването на програмата и пазарните проучвания започват скоро след това.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

  • Chicago

    East Chicago Avenue,339, 60611, Chicago

    Въпроси