Norwich University Online

Norwich University Online

Norwich University Online

Представление

Колежът за висше и продължаващо обучение на университета в Норич предлага магистърски степени, завършване на бакалавърска степен, сертификати и програми за продължаващо образование за работещи възрастни и обучаващи се през целия живот. Проектирани да отговарят на разнообразните работни графици и начин на живот на нашите студенти, нашите програми се доставят чрез Norwich University Online , виртуална и силно интерактивна платформа за обучение, която свързва изключителните преподаватели и учебни програми на Norwich със студенти от цялата страна и по света.

Информирането за нашите най-съвременни онлайн предложения е нашата 200-годишна история на академични постижения и иновации. От първия частен колеж в страната, който предлага обучение по гражданско инженерство, до една от първите институции, получили обозначение като Център за високи постижения на NSA в образованието за информационна сигурност, Норич е начело на таксата във висшето образование от основаването си през 1819 г. Нашата онлайн програмите за завършено и продължаващо образование разширяват и надграждат това новаторско наследство и подготвят мотивирани студенти за лидерски роли в най -критичните области днес.

Нашето обещание към вас

  • Подходящи и уважавани онлайн академични програми.
  • Гъвкавост: завършете курсовата си работа в моменти, които отговарят на вашия график.
  • Динамична и интерактивна учебна среда.
  • Възможности незабавно да приложите курсовата си работа на работното място или в общността.
  • Изключително студентско обслужване.
  • Ангажиран преподавател и персонализирано преживяване.
  • Общност от съученици през целия живот.

Нашата мисия

Чрез подходящи академични програми, ангажирани преподаватели и персонализиран образователен опит, Колежът за висше и непрекъснато обучение на университета в Норич създаде динамична учебна среда, която дава възможност на възрастните учащи се да повлияят положително на живота си, организациите, в които работят, и общностите където живеят.

В основата на нашата мисия е набор от споделени ценности и убеждения, които едновременно информират нашето учение и стимулират растежа ни като институция:

Лидерство и обслужване - Вярваме, че положителната промяна започва с онези, които водят и за да бъдете ефективен лидер, трябва да сте готови и ангажирани да служите на цел, по -голяма от вас самите. Всички наши програми подчертават развитието на основните лидерски качества: силна етична основа, стратегическо мислене, глобална перспектива, способност за комуникация с яснота и въздействие и преобладаващ ангажимент към услугата.

Мислене и действие - Важно е да знаете какво да правите. Знанието как да го направите е също толкова важно. Чрез учебен план, който балансира теоретичните знания с реалния опит и практика, ние помагаме на нашите ученици да станат задълбочени мислители и стратегически изпълнители, които носят осезаема стойност на техните работни места и общности.

Учене през целия живот - Ние вярваме, че стремежът към знания трябва да бъде непрекъснато начинание и да предлага широка гама от академични програми, които се срещат със студентите на различни етапи от тяхната кариера и живот. Независимо дали студентите търсят професионален напредък или лична реализация (или и двете), нашите програми са предназначени да улеснят ученето през целия живот и непрекъснатото самоусъвършенстване.

Предизвикателство и подкрепа - Вярваме, че повечето неща, които си струва да се правят, изискват упорита работа - убеждение, обобщено в нашето институционално мото: Очаквайте предизвикателства. Постигнете отличие. Нашата цел като колеж е да подтикнем нашите студенти към най -доброто от тях, като им осигурим необходимата подкрепа, за да успеят. Те ще изпитат тази подкрепа като студент и след това като член на нашата общност на възпитаниците в Норич.

Нашият ангажимент се изпълнява чрез Norwich University Online

В съответствие с ангажимента ни да предлагаме програми, които отразяват разнообразните професионални и лични цели на нашите студенти, Колежът за следдипломно и продължаващо обучение предоставя своята магистърска степен, завършване на бакалавърска степен, сертификати за преподаватели, сертификат за преподаване и програми за обогатяване чрез Norwich University Online . Тази динамична платформа за онлайн обучение дава възможност на работещите възрастни и други ученици през целия живот да повишават образованието си независимо от местоположението или ограниченията на графика.

Местоположения

Местоположения
  • Harmon Drive,158, 05663, Northfield

Въпроси