Keystone logo
Norwich University Online (Pearson)

Norwich University Online (Pearson)

Norwich University Online (Pearson)

Представление

Спечелете американски магистърска степен онлайн от Университета на Норич в Университета в Норвих, имате опции. С пет национално признати магистърски програми и гъвкава онлайн платформа, постигането на вашите професионални цели е по-лесно от всякога. Вземете своята диплома, без да напускате дома, с Norwich, американска институция, която се гордее с почти 200 години развиващите се лидери. В рамките на 18 месеца можете да спечелите уважавана академична степен в САЩ, без да напускате дома, като продължавате с личните и професионалните си задължения. Като студент в една от онлайн програмите за обучение на Норуич, ще развиете черти сред всички лидери във всяка професия - дисциплина, почтеност, доверие, лоялност и чест - чрез широк спектър от възможности, които ще ви овладеят по начини, които никога не сте си представяли. Подобрете кариерата си от компютъра си, като изберете една от следните магистърски програми:

 • Магистър по бизнес администрация
 • Магистър по строително инженерство
 • Магистър по изкуствата в дипломацията
 • Магистър по изкуствата в международните отношения
 • Магистър по информационна сигурност

Всички онлайн програми на Norwich предлагат подходящи, фокусирани учебни програми и малки, интерактивни класове. Като институция, отдавна свързана с иновациите в образованието и подготовката на бизнеса, правителството и военните лидери, преподавателският състав в Норвих и неговите възпитаници продължават да допринасят за развитието на икономическата, политическата и социалната инфраструктура на нацията и света. Нашата онлайн платформа за обучение на Университета Норуич популяризира високо ниво на интерактивност сред студентите и преподавателите. Класовете се ограничават до 16 студенти, за да се стимулират задълбочени дискусии и чести взаимоотношения "един на един". Високото качество и гъвкавостта на нашите онлайн програми привличат изключително мотивирани и талантливи студенти от различни професионални и културни среди. В резултат на това учениците често се учат едни от други, както правят от своите преподаватели, и оставят нашите програми с ценни професионални контакти и приятелства. Предимства на онлайн градуса на Норич:

 • Курсовата работа е удобна онлайн и може да бъде завършена по свой собствен график от уюта на вашия дом или офис
 • Изберете от четирите възможни дати на начало всяка година: март, юни, септември, декември (с изключение на Master of Civil Engineering, който има 2 начални дати: март и септември)
 • Получавайте 24-часова техническа поддръжка, достъп до повече от 100 бази данни, 54 000 електронни текста и хиляди книги и електронни списания, както и специален екип за поддръжка, който да ви помогне да постигнете успех в програмата

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

 • Northfield

  158 Harmon Drive, VT 05663, Northfield

  Въпроси