Keystone logo
Nova Southeastern University

Nova Southeastern University

Nova Southeastern University

Представление

Основният кампус на NSU се намира в Грейт Форт Лодърдейл с местоположения около Флорида и Пуерто Рико. Ние сме в сърцето на академичния и изследователски център на региона и само на минути от някои от най-добрите плажове в света. С повече от 26 000 студенти и 152 000 възпитаници по света, ще намерите приятели на акулите във всеки ъгъл на страната - и извън нея.

Ето някои от причините, поради които студентите са избрали NSU.

 1. Малките размери на класовете ви дават достъп до преподаватели един до един.
 2. Живият живот в кампуса включва лека атлетика на NCAA, социални и професионални организации, културни дейности и уелнес и фитнес.
 3. През 2018 г. е класиран на 200 най-добри колежа сред националните университети.
 4. Престижни дипломирани програми по медицина, право, психология, бизнес, образование, фармация, стоматология и др.
 5. Разнообразна студентска популация включва 1200 международни студенти от 116 държави от пет континента.
 6. Съвременните съоръжения включват най-новите технологии в класната стая, усъвършенствани лаборатории и най-добрите изследователски библиотеки.
 7. Много от завършилите NSU продължават да печелят магистърски, докторски или професионални степени в NSU или други университети. Студентите участват в изследвания на NSU в области като медицина, океанография, рак, психология, стоматология и аутизъм.
 8. Студентите изграждат взаимоотношения, като участват в множество събития в общността, много от които се провеждат в кампуса на NSU. Нашият красив основен кампус е само на минути от плажа на Форт Лодърдейл, Южния плаж, нощния живот на Лас Олас и Евърглейдс.


© Nova Southeastern University

141742_UR_20171108_0050.jpg

Местоположения

 • Fort Lauderdale

  3301 College Avenue, 33314, Fort Lauderdale

Въпроси