Keystone logo
NYU Tisch School of the Arts

NYU Tisch School of the Arts

NYU Tisch School of the Arts

Представление

Нов начин да се научите да правите филми

Нашите съвместни курсове предефинират онлайн филмовото образование. Поддържани от динамична, интерактивна платформа, вие ще научите нови умения и ще получите обратна връзка за проекти от факултета на Нюйоркския университет.

Водени от експерти 6-седмични курсове, съобразени с вашите страсти — и вашия график

  • Стартирайте своето портфолио: Нашите забавни и целенасочени курсове са предназначени да помогнат на студентите да създават отлични късометражни филми и сценарии – предоставяйки насоки, подкрепа и технически съвети.
  • Създаване и свързване: Ще се срещнете един на един с преподаватели, за да обсъдите целите си, да допълните строги дискусии в клас и да получите ключова обратна връзка за вашите проекти
  • Нова платформа за обучение: Нашата нова платформа осигурява обратна връзка в реално време, видеосрещи на живо, партньорско сътрудничество и др. Персоналът е на разположение, за да отговори на всякакви въпроси относно платформата.

Динамични курсове

Моделиран по известната учебна програма на Tisch за филмови училища — и създаден, за да се избегне безличното преживяване на толкова много онлайн програми — всеки от нашите курсове включва седмични индивидуални и съвместни задачи.

Създаден да ви предложи гъвкавост при планиране, вие ще се присъедините към видео срещи на живо с преподаватели и съученици.

Видео лекциите, изнесени от факултета на Tisch и продуцирани от режисьори от реалния живот, позволяват на студентите да се задълбочат в материала със свое собствено темпо.

Ще бъдете вдъхновени да създадете страхотна работа и ще получите много насоки.

Забележка: някои функции не са налични за Cinematography Fundamentals

Препоръки на учениците

Приемане

Местоположения

  • New York

    721 Broadway, , New York

Въпроси