Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Oakland City University

Oakland City University

Oakland City University

Представление

онлайн програми

Oakland City University прави по-лесно от всякога да печелят степента искате, без значение къде живеят. Нашият богат избор от завършил и бакалавърски програми онлайн степен не само ви дава неограничени възможности за професионално развитие, но също така ви позволява да достигнете до своите лични и професионални цели в по-малко време на достъпна цена. В OCU, ние приемаме до удвояване на размера на трансфер на кредити, приети в други колежи и университети, както и пълни предишни оценки опит, за да намали разходите си дори по-далеч.

Вижте нашия изчерпателен списък на онлайн градуса, и да видим как нашия удобен 5-седмично въртене клас и гъвкав онлайн доставка може да ви отведе до следващото ниво в кариерата си.

HEAD В основата на фондацията OCU е ангажимент да осигури ненадмината образование в свободни изкуства и науки. Този широк образователен опит подготвя нашите студенти с познания, необходими за прилагането на принципите научени в класната стая на проблемите и въпросите за днес.

HEART Подготовката на главата, без връзката към сърцето оставя човек лишен от цел. Университетът вярва духовното формиране на личността е от решаващо значение за успеха на един студент. Rich в традицията на деноминацията General Баптист OCU предлага студенти, преподаватели и служители възможност да разследва собствената си вяра и да развиват разбирането на това, което те наистина вярват, както и способността да изразят своята вяра устно.

HANDS Знанието без способността да се прилага става малко повече от академично упражнение. Фондация OCU дава възможност да екс-натиснете тяхната вяра и академични постижения чрез управляеми реакции като международни пътувания за командировки и общественополезен студенти.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ OCU ONLINE?

УСКОРЕНО Оукланд Сити Юнивърсити курсове са с продължителност от 5 или 8 седмици. С множество начални дати, можете лесно да настроите вашето образование, за да се поберат вашия график.

Удобен Проучване навсякъде, по всяко време. Нашите онлайн програми позволяват лесно да получите най-доброто основана на вярата образование, без значение къде се намирате.

ВИСОКО КАЧЕСТВО Присъединете се към нашата топла вяра базирани в общността и да имат достъп до мрежа от професионалисти по целия свят.

ДОСТЪПЕН OCU предлага рентабилен християнското образование. С нашите онлайн програми ви спести на пътните разходи и да намали времето, когато се свали от работа.

Местоположения

  • Oakland City

    138 North Lucretia Street Oakland City, Indiana 47660, 47660, Oakland City

Въпроси