Keystone logo
© Ohio University
Ohio University Online

Ohio University Online

Ohio University Online

Представление

Когато става въпрос за вашето образование, гъвкавостта има значение. Ето защо в OHIO можете да изберете изключително онлайн програма. Изберете от голямо разнообразие от сертификати или програми за асоциирана степен, ускорени бакалавърски степени или магистърски програми, за да завършите своята степен чрез OHIO Online™

Каквато и програма да решите да следвате, нашият факултет е посветен да ви помогне да се издигнете. Можете да очаквате индивидуалното внимание, с което OHIO се гордее, независимо дали учите в кафенето между смените или работите усилено от вкъщи. Ние винаги поставяме нашите ученици на първо място и резултатите говорят сами за себе си.

Имаме програмите, които търсите

Нашите онлайн програми са лесни за употреба, персонализирани и предназначени да ви помогнат да постигнете целите си. Изберете от нашите 6 онлайн програми за асоциирана степен, 6 програми за завършване на бакалавърска степен, 7 програми за пълна бакалавърска степен или повече от 35 онлайн програми за висше образование. Те могат да включват комбинация от онлайн курсове, печатни курсове или независими курсове за обучение.

Акредитации

Акредитирано по AACSB

Местоположения

  • Athens

    Athens, Съединени Американски Щати

    Програми

    Въпроси