Keystone logo
Ohio University Online Магистър по бизнес администрация - Концентрация на стратегически продажби и лидерство в продажбите
Ohio University Online

Магистър по бизнес администрация - Концентрация на стратегически продажби и лидерство в продажбите

Online USA

2 Years

Английски език

Задочно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Дистанционно обучение

Представление

С онлайн MBA на Университета в Охайо с концентрация на стратегически продажби и лидерство в продажбите, ще завършите подготвени да управлявате екипи по продажбите, да управлявате стратегически сметки, да използвате анализи, за да информирате вземането на решения и да използвате различни методологии за продажба. Научете как да изграждате и развивате ефективни взаимоотношения в интерфейса с клиентите, разбирайте научните принципи и проблемите, свързани с управлението, и изграждайте количествени умения, от които специалистите по продажбите се нуждаят, за да вземат решения.

Нашите курсове на магистърско ниво се преподават от експерти в областта, които са ангажирани да подкрепят вашия растеж. Учебната програма за стратегически продажби и лидерство в продажбите обхваща задълбочените познания, от които се нуждаете, за да управлявате успешно екипи и акаунти, независимо от индустрията, в която се занимавате.

Очаква се заетостта на мениджърите по продажбите да нарасне със 7% между 2020 г. и 2030 г., което ще доведе до 27 900 нови работни места, според Бюрото по трудова статистика на САЩ. Завършилите MBA, които се фокусират върху продажбите и лидерството в продажбите, могат да работят в широк спектър от индустрии. Някои от многото роли, които можете да изпълнявате, включват мениджър продажби, маркетинг мениджър и мениджър продажби.

За училището

Въпроси