Keystone logo
Online Marketing Institute

Online Marketing Institute

Online Marketing Institute

Представление

С изключителен фокус върху дигиталния маркетинг, Online Marketing Institute ( OMI ) е уникално позициониран, за да ви донесе най-новите практически познания от реалния свят, за да ви изпревари в играта. Зает си. Ето защо ние разработваме силно фокусирани 5-10-минутни уроци, до които можете да получите достъп от работа, вкъщи или от мобилен телефон по график.

Нашите широкообхватни учебни програми предоставят нови погледи на най-важните дигитални теми, преподавани от експерти по предметни теми, които са и изключителни учители. Така че вие не само оставате в течение, но и оставате вдъхновени.

Online Marketing Institute работи с вас, за да оцени пропуските в уменията и знанията. Ще изготвим програма за обучение, за да помогнем на служителите да овладеят критичните тактики и стратегии, които стимулират растежа на бизнеса.

С обучението по дигитален маркетинг можете да обучите екипите си на инструменти, тактики и стратегии за дигитален маркетинг. Лидерите в индустрията преподават видеоуроци по най-важните и актуални теми за дигиталния маркетинг днес. Напълно персонализиран и марков портал ви позволява да изберете съдържанието и учебните Pathways които са подходящи за вашия бизнес, по регион, отдел или отделно лице. Табло за отчитане, Digital Diagnostic IQ и други инструменти за ангажиране ви позволяват да идентифицирате пропуски в знанията и да проследявате напредъка на вашия екип.

Персонализираното обучение предоставя видео обучение при поискване на вашата работна сила или клиенти в частен учебен портал, който е напълно персонализиран, за да отговори на нуждите на вашия бизнес. Включете клиентите на борда и ги обучете на вашия продукт, за да сте сигурни, че те наистина го разбират и използват до максималния му потенциал, увеличавайки лоялността на клиентите. Можете да използвате собственото си съдържание или да позволите Online Marketing Institute изготвя класове, използвайки най-новите методи за обучение на учебни програми. Можете да включите важни инструменти като табло за проследяване и отчитане, оценки, домашна работа и пътеки за обучение.

Местоположения

  • San Francisco

    San Francisco, Съединени Американски Щати

    Въпроси