Keystone logo
© BIMM University
Online Academies

Online Academies

Online Academies

Представление

75% отстъпка за всички курсове, използващи код SA75

Търсите ли да се запишете на курс, за да ...

  • Подобрете кариерата си
  • Подобрете някои аспекти на домашния си живот
  • Развийте нов интерес

След това ще се радвате и ще се възползвате в голяма степен от този метод за бързо проучване, който се предлага в изчерпателна селекция от курсове.

Бързи курсове

Тези онлайн курсове са красиво представени в модулен стил, който изгражда вашите знания и разбиране по време, доказано стъпка по стъпка. Това прави ученето удоволствие и нямате нужда от предишни образователни квалификации.

Вместо да се налага да се замисляте за състава на писмено задание в края на всеки модул, има серия от въпроси с множество отговори. Те гарантират, че сте усвоили материала и те също действат като сигурен начин за запомняне на ключовите моменти. Не само, че вашето време за обучение е намалено, така и таксите.

Подобен начин на представяне ще ви даде възможност да изучавате и успешно завършите курса си навсякъде, където и да искате, на лаптоп или таблетен компютър.

Тези курсове за бързи курсове са самостоятелно акредитирани съгласно лиценза за ABL Awards QLS или сертифицирани от Online Academies .

Метод за множествен избор на модули за оценка

Вашите индивидуални модули се оценяват, като попълвате серия от въпроси с няколко избора. Този метод ви позволява да продължите непрекъснато през курса, като същевременно ангажирате с памет ключовите точки на всеки модул.

Сертифицирани курсове

Ще получите диплома за Online Academies когато успешно завършихте всички модули за оценка на многократните въпроси. Това удостоверява, че сте завършили курса, след като сте разбрали материала в него.

Утвърдени курсове

Ако сте избрали да изучавате акредитиран курс, ще има онлайн въпросник, който да бъде направен, след като окончателните въпроси с многократни отговори са успешно завършени. Това дава независима акредитация съгласно Схемата за лицензиране на качеството ABC Awards Awards

Поддръжка на обучители

Когато се запишете, можете да сте уверени в успеха, защото ще имате опитен, квалифициран и приятелски наставник на ръка, за да отговорите на вашите запитвания. Контакт ще бъде по имейл.

Твоето време!

Имате свободата да избирате своето време, за да се насладите на учението си.

Вашият Мир!

Завършете курса си за 2 седмици или 2 години. Изборът е твой.

Вашата инвестиция!

Време е да инвестираме във вас. И ние ви подкрепяме с ниски, ниски такси.

Вашето устройство!

Използвайте това, което е лесно за вас по това време; Лаптоп, таблет или смартфон.

Твоето местоположение!

Поставете обучението си около движенията ви; у дома, когато пътувате или релаксирате.

Местоположения

  • Bournemouth

    Unit 8 & 9 St Stephens Court, 15-17 St Stephens Road, , Bournemouth

Въпроси