Keystone logo
Open University BA (отличия) по социални науки (криминология)
Open University

BA (отличия) по социални науки (криминология)

Online United Kingdom

3 Years

Английски език

Редовно обучение, Задочно обучение

05 Sep 2024

Oct 2024

GBP 21 816 *

Дистанционно обучение

* цена на година на пълен работен ден; £3,168 - цена на година на непълен работен ден

Представление

Това е един от няколкото специализирани маршрута, налични в нашата степен бакалавърска степен (с отличие) по социални науки (R23). Половината от обучението ви ще бъде по интердисциплинарни социални науки и социология, което ще ви даде твърда основа в знанията и идеите, които са централни за социалните науки. За другата половина ще научите как криминологията ни помага да разберем редица въпроси, свързани с престъпността, социалните конфликти, наказателното правосъдие и криминализацията. След завършване на степента си, ще можете да прилагате криминологични и социални теории, да анализирате различни доказателства, включително статистически данни, да представяте аргументи, да пишете ясно и да провеждате свои собствени изследвания – отваряне на възможности за работа в организации от частния, публичния и доброволческия сектор .

Основни характеристики на курса

 • Специализира криминология в рамките на широка интердисциплинарна степен по социални науки.
 • Изследвайте проблемите в реалния свят, фокусирайки се върху актуални, актуални и често противоречиви криминологични и социални въпроси.
 • Придобийте степен, пряко свързана с кариерата в рамките на системата на наказателното правосъдие и други организации, занимаващи се с престъпност и социална справедливост.
 • Подобрете пригодността си за заетост с ценни умения, включително анализиране и оценка на доказателства, съобщаване на специализирани идеи и информация на различни аудитории.

Достъпност

Ние правим всичките си квалификации възможно най-достъпни и разполагаме с широка гама от услуги в подкрепа на всички наши студенти. BA (Honours) Social Sciences използва различни учебни материали и има следните елементи:

 • изучаване на смес от печатни и онлайн материали – ресурсите за онлайн обучение могат да включват уебсайтове, аудио/видео медийни клипове и интерактивни дейности като онлайн викторини
 • уроци лице в лице/дневни училища/работилници и/или онлайн уроци
 • работа в група с други ученици
 • намиране на материали от външни/трети страни онлайн
 • непрекъснато и в края на модула оценяване под формата на есета, въпроси с кратък отговор и в някои случаи изпит
 • използване на обратна връзка: непрекъснатото оценяване включва получаване на подробна обратна връзка за вашата работа от вашия преподавател и използване на тази обратна връзка за подобряване на вашето представяне
 • ангажиране с обучението и оценяването в рамките на предварително определен график или график – управление на времето ще е необходимо по време на вашето обучение и университетът ще ви помогне да развиете тези умения през цялата си степен.

Резултат от програмата

Учебен план

Приемане

Такса за обучение по програмата

За училището

Въпроси