Keystone logo
Our Lady of the Lake University Online

Our Lady of the Lake University Online

Our Lady of the Lake University Online

Представление

Университетът на Дева Мария от езерото е частен католически университет с дълбока връзка с историята и общността на Сан Антонио. Основана през 1895 г. от Конгрегацията на Божественото Провидение, ние сме създали репутация за нашия личен стил на преподаване. От 2011 г. OLLU е номиниран за ролята на президента за висше образование. Ние сме университет, който помага на учениците да развият пълния си потенциал в обстановка, която е окуражаваща и стимулираща.

Нашите онлайн образователни програми подготвят професионалисти да осигурят лидерство и да дадат научен принос за развитието на знанията в техните области, да прилагат най-актуалната информация и технологии за вземане на решения и решаване на проблеми, да работят съвместно, продуктивно и етично в културно разнообразни условия и да допринасят за това на мисията на университета, като обслужва нуждите на техните общности.

OLLU е посветен и отворен към променящите се нужди на нашите ученици. Професорите носят богатство от знания и опит за всеки курс и са на разположение, за да помогнат на учениците чрез лични срещи, електронна поща или по телефона. Учениците идват на първо място в OLLU: Ще научите от преподаватели с опит в реално време, както и от академични акредитации, които излизат извън теорията, за да обяснят вашата роля и отговорности.

Местоположения

  • San Antonio

    411 S.W. 24th St., 78207, San Antonio

    Въпроси