Keystone logo
Pacific College

Pacific College

Pacific College

Представление

Pacific College се ангажира да осигури най-високите стандарти в образованието чрез насърчаване на непрекъснат процес на интелектуално израстване, развитие на характера и академична почтеност за постигане на професионален и личен успех в избраната професия на ученика.

Pacific College се ангажира със следните институционални резултати от обучението: Показва владеене на знания и умения, усвоени в цялостно образование, за да постигне изпълнение в избрана професия и да установи идентичност като член на разнообразна и глобална общност; Прилагайте ценностите на професионализма, алтруизма, включването и сътрудничеството, за да улесните основаните на факти промени, за да реализирате споделени цели; Демонстрирайте умения за информационна грамотност, които насърчават положителна, житейска перспектива за образование, професия и себе си.

„Образованието е наш приоритет„ номер едно “.“ Използвайки „екипен“ подход, академичните нужди на всеки студент ще бъдат възприети. Студентът ще разбере, че ученето е процес през целия живот, основан на критично мислене.

Pacific College е признат за прогресивна учебна среда, където ценностите на професионализма, алтруизма, сътрудничеството и чувството за лична и професионална идентичност са основните цели за включване като член на глобална и разнообразна общност.

Pacific College е регионално акредитиран от Старшия колеж и университетска комисия на Западната асоциация на училищата и колежите (WASC).

Местоположения

 • Ontario

  Inland Empire Boulevard,3602, 91764, Ontario

  • Costa Mesa

   Red Hill Avenue,3160, 92626, Costa Mesa

   Въпроси