Keystone logo
PCi Business School (PCIBS)

PCi Business School (PCIBS)

PCi Business School (PCIBS)

Представление

Чрез положително насърчаване от правителствата и индустрията (компании от Fortune 500), ние предлагаме обучение в различни бизнес степени и сме изцяло онлайн международно бизнес училище.

Мисия

Осигурете платформа за образователни знания от световна класа за професионалисти в Project Controls.

Визия

Бъдете избраният доставчик на обучение за контрол на проекти и развийте бъдещи лидери със силно чувство за отговорност, почтеност и страст.

Стойности

Поддържайте професионално поведение, което насърчава доверие, честност и почтеност. Показва отчетност, справедливост, уважение, увереност и отговорност.

Обективен

Да учим и обучаваме днешното поколение. Осигурете им уменията, отношението и знанията, за да успеят. Изправете се пред утрешните предизвикателства на индустрията и внушете положителна визия за смекчаване на проблемите с продължаващо мислене, за да станете уверени лидери в своята област.

Ползи за студентите

Глобално присъствие

Глобалният опит в обучението на нашето училище ви дава предимството да кандидатствате с увереност за всяка международна оферта за работа.

PCiBS предоставя рамково обучение за управление на корпоративни проекти на организации по целия свят.

Висококвалифицирани обучители

Главните учители имат магистърска степен / д-р. и богат опит в управлението на проекти в различни индустрии като здравеопазване, нефт и газ, нефтохимическа, химическа, процесна, минна (надземна и подземна), ИТ, строителство и др.

Ефективен и практичен

Нашите курсове предоставят възможност да напреднете в кариерата си с подходящи за професията онлайн предложения, които ви дават умения и знания, които можете да приложите на работа веднага.

Нашите програмни експерти

Имаме огромно количество експерти по управление на проекти и контрол на проекти, които са част от нашата група. Лекторът с най-голям опит работи активно в индустрията на проектите повече от 45 години. Всички преподаватели на PCiBS имат или диплома по търговия, математика, инженерство или мениджмънт. Повечето от преподавателите са с магистърска/докторска степен.

Как можете да се възползвате

Фокусът на обучението на Online Project Controls е върху големия принос към „зеленото“ управление и международния стремеж към тези много важни екологични проблеми. Това има подкрепата на правителството, тъй като процесите ще повишат устойчивостта на всеки проект и ще го направят по-ефективен.

Обществено развитие

Развитието на общностите е в голяма полза за правителството, тъй като PCiBS иска да може да увеличи овластяването на общността до голяма степен.

Защо да учите в Project Controls International Business School (PCiBS)

Какво ни прави различни

Глобален опит

Обучението, базирано на компетенции, разчита на издаване на сертификати за компетентност и получаване на подходящо признание за придобитите умения, за да помогне на студентите в техните индивидуални планове за развитие (IDP), плюс студентите получават експертна критика от преподавателите по задания и доклади.

Глобално присъствие

Project Controls International Business School / Project Consulting & Integrated Business Services cc (PCiBS) / Ernest Lehman University (ELU) предоставя международно обучение и има глобално присъствие, което обхваща целия свят.

В момента сме в Съединените американски щати, Канада и Африка, плюс добавяме Европа и Австралия към нашето глобално присъствие.

Местоположения

 • Swakopmund

  7 Bismarck St, , Swakopmund

  • Johannesburg

   70 7th Street, , Johannesburg

   • Houston

    2600 South Shore Blvd, , Houston

    Въпроси