Keystone logo
Pensacola State College Online

Pensacola State College Online

Pensacola State College Online

Представление

Държавният колеж в Пенсакола възприе широкия термин „eLearning“, за да обозначи учебни дейности, които използват електронни технологии като цяло и по-специално Интернет. Уебсайтът на eLearning е фокусът на дейностите по eLearning на държавния колеж в Пенсакола и служи като портал към системата за eLearning на Pensacola State, наречена Canvas. Pensacola State College предлага курсове по няколко начина, при които всички използват компонент за електронно обучение и са описани по-долу.

Курсовете за дистанционно обучение (наричани още „онлайн“ курсове) не изискват посещения в университета и са асинхронни, което означава, че от студентите не се изисква да се срещат с инструктора си онлайн на определени дати или часове през целия семестър. Курсовете за дистанционно обучение се помещават в Canvas, което е нашата онлайн система за управление на курсове. Те имат седмични графици, изисквания за влизане и дати на падеж, които трябва да се спазват. Много инструктори се нуждаят от проктотирани тестове, които могат да бъдат наблюдавани от конкретен браузър, човек на живо в център за тестване или друга опция. Вашият инструктор ще ви информира как ще се провеждат онлайн изпитите. Когато търсите графика на курса на Pensacola State College, имайте предвид, че типът на курса за дистанционно обучение е „Уеб-базиран курс“.

Онлайн курсовете на живо също са онлайн курсове, но са синхронни, което означава, че от студентите се изисква да влязат в сайта на курса в Canvas, за да се срещнат с класа на определени дати и часове през целия семестър. Тези класове използват технологията за видеоконференции Zoom, за да създадат среда за обучение в реално време за ученици и инструктори. Студентите влизат в курса на редовно насрочени дати и часове през семестъра, за да „посещават“ час в тази виртуална класна стая. Онлайн класовете на живо са идеални за студенти, които предпочитат контакт в реално време с инструктор, но също така желаят да продължат обучението си от отдалечено място. Изискват се надежден достъп до интернет, уеб камера и микрофон. Когато търсите графика на курса на Pensacola State College, имайте предвид, че типът на курсовете за онлайн онлайн курс е „Live Online“.

Местоположения

  • Pensacola

    College Boulevard,1000, 32504, Pensacola

    Въпроси