Keystone logo
Pepperdine Graziadio Business School

Pepperdine Graziadio Business School

Pepperdine Graziadio Business School

Представление
Pepperdine е християнски университет, ангажиран с най-високите стандарти за академични постижения и християнски ценности, където студентите се укрепват за живот на цел, служба и лидерство. Постоянно класиран като едно от най-красивите места за учене, Pepperdine е мястото, където сте вдъхновени да учите, докато се учите да вдъхновявате.

171813_PEP-MBA_BannerAd_Landscape_970x250.jpg

Мисията на Graziadio Business School произтича от сърцето на основателя на университета Джордж Пепърдайн. Самият той беше християнски бизнесмен и предприемач, който се застъпваше бизнес образованието да бъде съчетано с развитието на християнския характер.

Основната цел на завършването на бизнес образованието в Graziadio School е да произведе повече от компетентни бизнес професионалисти, които преследват печалба и възвръщаемост на акционерите; в допълнение, училището се стреми да произведе бизнес лидери, които са етични, предприемачески и глобално осъзнати и които работят за колективно добро.

От създаването си през 1969 г., Graziadio School направи преследването на напреднала бизнес степен възможно най-удобно и практично за работещите професионалисти, като набляга на програми, които прилагат теория и използват обучение чрез опит в малки групи. Обучението е силно съвместно и екипно ориентирано. Някои елитни MBA програми са базирани на кохорти, при което малки, силно свързани групи от ръководители и студенти напредват като сплотена единица през цялата образователна програма. Завършилите училище Graziadio също се възползват от мрежа от възпитаници от над 30 000 души. Възпитаниците се радват на стабилен график от текущи семинари, лекции и специални събития, за да поддържат уменията си актуални и да подновят контактите в мрежа дълго след дипломирането.

Местоположения

 • Malibu

  Pacific Coast Highway,24255, 90263, Malibu

  • Los Angeles

   Los Angeles, Съединени Американски Щати

   Въпроси