Point Park University Online

Point Park University Online

Point Park University Online

Представление

Сгушен в сърцето на центъра на Питсбърг, Университетът Point Park е динамичен, градски, нестопански университет със силна традиция на либералните изкуства. Пойнт Парк записва близо 4000 редовни и задочни студенти в над 100 бакалавърски, магистърски и докторски програми.

Като студент в една от онлайн програмите на Point Park, ще се възползвате от малки размери на класовете, удобно планиране и достъпно обучение, докато се занимавате с кариерно фокусирано образование. Можете да увеличите кариерата си, докато се учите от професори, които преподават от собствения си опит в реалния свят. Ще имате достъп до успешни, работещи професионалисти и ще се възползвате от стажове и възможности за работа във водещи компании и организации.

Университетът Пойнт Парк обучава студентите в разнообразна градска среда и подготвя завършилите да прилагат знания за постигане на целите си, да развиват професиите си и да служат на своите общности.

Университетът Point Park е институционален член на консорциума за онлайн обучение. OLC е съвместна общност от лидери и иноватори във висшето образование, посветена на подобряване на качественото цифрово преподаване и учене, създадена да достигне и ангажира съвременния обучаем - всеки, навсякъде и по всяко време.

Местоположения

  • Pittsburgh

    Wood Street,201, 15222, Pittsburgh

    Въпроси