Keystone logo
Point Park University School of Education

Point Park University School of Education

Point Park University School of Education

Представление

През цялата си история Университетът Пойнт Парк се гордее със своите градски корени и принос към жизнеността на центъра на Питсбърг.

Необходим е специален човек, който да бъде възпитател. Ангажиран си да учиш и искаш да направиш разлика. Point Park University School of Education предлага бакалавърски, магистърски и докторски програми, включително много изцяло онлайн.

В нашите програми за бакалавърско образование вие ще стъпите в класната стая през първата си година. Ние предлагаме програми за степен в основното и средното образование - с опция за специална образователна дуална сертификация и нашите програми в обучение за обучение и обучение в ранна детска възраст, за да видите къде искате да направите кариерата си в тази област.

Нашите изцяло онлайн кохортни програми за завършено образование са за учители, които искат да станат директори, специалисти по учебни програми и лидери в своите училища и общности - и за тези, които за първи път търсят сертификат за преподаване. Можете да получите сертификат в нова област или да станете експерт-учител във вашата област.

В Университета Пойнт Парк повече студенти се връщат в колеж за втора бакалавърска степен и дипломи за завършено образование в образованието, отколкото във всяка друга област.

Осъзнаването, че принадлежите пред класната стая, може да дойде рано или късно в кариерата ви, но ние сме готови за вас, когато и да дойде.

Нашите програми за следдипломно обучение включват бакалавърска степен, дипломи за завършили и програма ABCTE, всички проектирани с гъвкави графици и чувствителност към нуждите на работещите студенти. Дори и при натоварения ви график, ще ви осигурим часовете и времето за преподаване на студентите, от което се нуждаете, за да станете сертифициран учител.

Университетът Point Park е единствената призната институция в Пенсилвания за образование (PDE) - признатата институция в Пенсилвания, която предлага Американски съвет за сертифициране на учителски постижения (ABCTE).

Местоположения

  • Pittsburgh

    Wood Street,201, 15222, Pittsburgh

    Въпроси