Point University Online

Point University Online

Point University Online

Представление

Университетът Пойнт обучава студенти за служба и лидерство, ориентирани към Христос, от 1937 г. насам. Днес Пойнт предлага повече от 40 онлайн програми, позволяващи на работещи професионалисти по целия свят да имат достъп до достъпни и гъвкави учебни изживявания. Присъединявайки се към семейството на Point, студентите получават подкрепата и инструментите за преследване на интелектуално, професионално и духовно развитие.

Point University дава възможност на студентите да придобият умения за успех във всеки аспект на живота. Висококачествените курсове се провеждат в 100-процентов онлайн формат, за да осигурят на студентите гъвкавостта да определят своите учебни графици. Point също така предлага интерактивна онлайн среда за обучение, която насърчава връзките между студенти и преподаватели. Този подход позволява на преподавателите да насърчават студентите да мислят критично, да изграждат знанията си и да се ангажират с доживотно преследване на духовно израстване.

US News & World Report призна Point University за един от най-добрите регионални колежи на юг, а Point е класиран като един от най-добрите християнски колежи и университети през 2019 г. Университетът помага на студентите да напреднат в кариерата си чрез асоциирани, бакалавърски, магистърски и сертификационни програми в редица области, включително бизнес, психология, детско развитие и служение. Студентите могат също да се присъединят към Omega Nu Lambda, почетно общество, което свързва онлайн обучаемите със стипендии и възможности за работа в мрежа, които подпомагат успеха в кариерата.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

Местоположения
  • West 10th Street,507, 31833, West Point

Въпроси