Premier TEFL

Premier TEFL

Premier TEFL

Представление

Опознайте експертите на TEFL

Premier TEFL екипа на Premier TEFL е на мисия : да създаде най-новите, най-уникални преживявания за обучение на учители на пазара на TEFL.

С 25-годишните пътувания по TEFL между нас, ние познаваме възможностите за преподаване на английски език в чужбина. Обучаваме нашите учители по английски език, за да бъдем уверени, влиятелни пътници, които са готови да опознаят целия свят. Нашите международно признати, напълно акредитирани онлайн курсове са изчерпателни, лесни за следване и ви дават точната информация, от която се нуждаете, за да започнете да преподавате английски като чужд език.

За нашите курсове

Нашата широка гама от напълно акредитирани онлайн курсове са написани от истински преподаватели, които отговарят на международните стандарти TEFL.

Обширни, образователни и изключително ангажиращи, Premier TEFL курсове по Premier TEFL ви осигуряват цялото обучение, от което се нуждаете, за да се уверите, че преподавате английски в чужбина. Ние гарантираме, че вашето сертифициране през целия живот ще ви изпъкне на световния пазар на труда и ще Ви подготви за най-възнаграждаващите се, високоплатени TEFL работни места там.

проверка

Star Verified Organization - Това ниво на проверка се възлага на международни програми, за да покажат истинска отдаденост на световното образование.

Нашите предимства

  • Напълно акредитирано обучение

  • Международно признати курсове

  • Гъвкав, 24/7 онлайн достъп до обучение

  • Поддръжка на персонал

  • Експертни съвети за търсене на работа

Направихме приключенията си - сега е ваш ред.

Местоположения

  • Cork

    Saint Mary's, Emmet Pl, Youghal-Lands, Youghal, Co. Cork, , Cork

Въпроси