Keystone logo
Purdue University Online Магистър по инженерна технология
Purdue University Online

Магистър по инженерна технология

West Lafayette, Съединени Американски Щати

24 Months

Английски език

Задочно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Дистанционно обучение

Представление

Спечелете онлайн магистърската си наука по инженерна технология от Университета Пурду и придобийте аналитичен опит и умения за решаване на проблеми, за да постигнете лидерство или напреднали технически позиции в индустрията и правителството.

В рамките на две години ще изградите професионален опит в последните постижения в управлението, развитието и иновациите на технологичните системи. Вие ще завършите готови за роля с високо въздействие върху приложните изследвания, разработването на решения, предприемачески начинания или управление.


Програма, предназначена за работа с професионалисти

Програмата е предназначена за настоящи професионалисти, които имат еквивалент на тригодишен управленски опит и BS в инженерство, инженерна технология, информационни технологии, наука или бизнес. Работейки в учебната програма, ще развиете способността си да свързвате инженерната наука с практическите приложения за управление, за да станете стратегически лидер в технологиите. Ти ще:

  • Придобийте познания за гъвкави стратегически приложения и се обучавайте от глобални казуси, за да придобиете реални умения за решаване на проблеми.
  • Проучете динамична учебна програма, която постоянно се адаптира, за да отрази настоящите и бъдещите тенденции в индустрията.
  • Научете от опитен преподавател опит в бизнеса и индустрията, както и от съученици, които също са професионалисти в бранша.
  • Научете техниките за "интелигентно производство", за да анализирате данните и да управлявате по-добре процесите за по-голям контрол като мениджър на технологиите.
  • Фокусирайте се върху киберсигурността и промишления шпионаж, свързани с производството.

За училището

Въпроси