Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Quantic School of Business and Technology

Quantic School of Business and Technology

Quantic School of Business and Technology

Представление

Quantic е нова онлайн бизнес школа, която свързва строго MBA образование директно с положителните резултати в кариерата и глобалната мрежа на възпитаниците.

Бизнес програми

Quantic предлага две силно селективни програми за бизнес степен - безплатната MBA и радикално достъпната Executive MBA. Курсовете се доставят в приложението Quantic на вашето мобилно устройство или компютър в интерактивни уроци с размер на хапки и придружаваща платформа за обучение на връстници. Иновативният му бизнес модел прехвърля тежестта на високото обучение на работодателите, които плащат за набиране на нашите изключителни студенти.

Умно талант

Вградената мрежа за кариера на Quantic, Smartly Talent, дава възможност на студентите и възпитаниците да търсят открити позиции и директно да се свързват с топ компании. Накарайте бизнес знанията си да работят и получете кариерата, която заслужавате. Получете образование. Наемете се.

Квантовият екип

От нашите експерти по бизнес съдържание до нашите програмисти и инженери, до нашия изпълнителен екип за лидерство - събрахме екип от пионери. Ние сме същият основен екип, който закара Rosetta Stone от своите стартиращи корени до най-голямата, иновативна компания за изучаване на езици в света.

Мисия

Мисията на Quantic School of Business and Technology е да предлага най-иновативните, най-висококачествените онлайн образователни програми, които са пряко свързани с положителните резултати от кариерата в бизнеса и технологиите.

зрение

Quantic се стреми към възобновяване на завършилото образование за 21-ви век, служейки като шаблон за нов вид училище: използване на педагогическите и технологичните иновации и доброто разбиране на силата на професионалните мрежи за осигуряване на най-добрият опит в обучението и резултатите от кариерата за нашите студенти.

Нашата история

Quantic започна с три въпроса: ами ако бихте могли да научите всеки предмет, навсякъде, на всяко устройство? Ами ако тази система за обучение беше свързана с мощна професионална мрежа? А какво ще стане, ако нов бизнес модел може да го направи радикално достъпен или дори безплатен?

От тази първоначална визия нашите основатели се заеха да изградят нов вид дипломирано училище.

Екипът започна с изобретяването на новаторски метод за обучение, след което го приложи в създаването на нашата най-съвременна учебна програма. След като докаже своята бързина и ефикасност в сравнение с традиционните програми, екипът разработи уникален бизнес модел, който прехвърля разходите за образование към кураторска група от работодатели, които искат да наемат студенти чрез нашата интегрирана платформа за таланти. И накрая, чрез строг процес на приемане и проверка на работодателите, екипът създаде база за ценна, изключителна мрежа от възпитаници и корпоративни партньори.

Днес Quantic се гордее, че предлага безплатна MBA и достъпна Executive MBA за амбициозни студенти от цял свят.

Това е вълнуващ път напред. Надяваме се да сте част от пътуването.

Активно обучение. Предефиниране на бъдещето на образованието.

Педагогически проектирани

Няма скучни видеоклипове на лекциите. Без досадни учебници. Просто чудесно интерактивно обучение, предназначено да направи обучението драстично по-лесно и по-бързо.

Активно обучение

С десетилетия опит в образователните технологии, както и с педагогическа убеденост в опитното обучение, Smartly е изобретил образованието за възрастни с интерактивно, мобилно първо обучение, което наричаме „Активно учене“.

Прогресия на майсторство

111666_mastery-based-progression-illustration-ac343cef.jpg

Изчезнали са пасивните подходи на видео-базирани говорещи глави и продължителна проза. Вместо това, интелигентните уроци непрекъснато предизвикват учащите, изискващи взаимодействие на всеки осем секунди. Тъй като всеки 5-10 минутен урок се основава на предишни уроци, студентите тестват своето разбиране, като се сблъскват с нов материал на курса в основата на майсторското развитие на обучението, което осигурява напредък на ученика.

Не преподавайте и тествайте ...

Твърде дълго онлайн обучението систематизира най-малко ефективните практики в класната стая, излъчването на информация, а след това и тестването за разбиране от учениците. Съществуващите онлайн образователни институции се придържат към тази пасивна парадигма, въпреки слабата ангажираност и ефикасност.

... Тест за преподаване!

111668_test-to-teach-illustration-b007accf.jpg

С Активното обучение, нашият курс веднага предизвиква ученика да мисли като герой. Ние не сме преподавател, а по-скоро ментор и преподавател, който предоставя дейности, в които студентите се ангажират, вземат решения с незабавна обратна връзка. Тестваме не да потвърждаваме разбиране, а по-скоро като възможност да преподаваме.

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

  • Washington

    3000 K Street NW, Suite 275, 20007, Washington

Въпроси