Keystone logo
Quasar Institute for Advanced Design

Quasar Institute for Advanced Design

Quasar Institute for Advanced Design

Представление

За повече от 30 години най-добрите курсове по графика и дизайн

Светът на дизайна е завладяваща вселена със силно нарастване на заетостта, където традицията и иновацията намират перфектния съюз и миналото и бъдещето се срещат.

Ако обичате да планирате, ако търсите Красотата във всичко, ако умеете да си представяте това, което все още не съществува, и ако искате да превърнете творчеството си в работна кариера… Quasar Institute е мястото, което търсите

Quasar Institute for Advanced Design е авангардно съоръжение за академично образование, изследвания и иновации в областта на дизайна повече от 30 години. Училищна лаборатория, която обучава най-добрите дизайнери на бъдещето, дом на дигитални художници, занаятчии 2.0, визионерски творци и дизайнери на утрешния ден.

Quasar Vision

Quasar Institute for Advanced Design , основан през 1987 г., е център за висше образование, който има за цел да ви обучи в новите професии на дизайна и визуалната и мултимедийна комуникация.

Quasar е мястото, където надеждността и вниманието се срещат с иновациите и авангардния прогрес. И там ще намерите правилния отговор на исканията на непрекъснато развиващия се пазар на труда.

Тук насърчаваме постоянното сътрудничество между италиански и международни компании; тук нашите проекти ще ви ангажират във всеки техен аспект, от началото до реализацията. Нашите курсове предоставят академични степени от първо ниво, които са признати от италианското Министерство на образованието, и специализации, които са валидни в международен план.

Мисия

Quasar Institute for Advanced Design е насочен към хора и компании в глобален обхват, развивайки техния потенциал и талант чрез програми за висше образование, персонализирани услуги, местни/международни партньорства и непрекъсната подкрепа.

Създаваме системи за взаимно израстване, насърчаваме аналитичните умения и личния обмен и създаваме мрежи от общности, които работят с грижа и страст.

Ние прилагаме хуманистичен подход към изследванията и производството и съчетаваме творчеството и технологиите със съвместно и устойчиво развитие.

Културни дейности и изследвания

Quasar Institute for Advanced Design , успоредно с образователната дейност, провежда постоянни изследователски и културни събития, с цел да образова обществеността по теми от различни дисциплини.

Популяризираме италианската култура и марката Made in Italy по света; участваме в национални и международни покани за предложения; организираме изложби, семинари, работилници и публикации.

Quasar Institute for Advanced Design е главният герой в повече от 300 събития от 1987 г. насам; всички те допринесоха за нарастване на знанията и чувствителността по теми от реална и виртуална среда.

Местоположения

  • Metropolitan City of Rome

    Via Crescenzio, 17/A, 00193, Metropolitan City of Rome

Въпроси