Keystone logo
© ©Queen Mary University of London
Queen Mary Online

Queen Mary Online

Queen Mary Online

Представление

172492_172349_button_read-more-about-queen-mary-online-on-their-website.png

QMUL Online ви предлага преподаване от световна класа от водещи учени и професионалисти в началото на своята игра.

Queen Mary Online предлага четири, 100% онлайн програми, предлагани от Лондонския университет Queen Queen Mary - водещ в света университет Russell Group. Получете достъп до авангардни изследвания, глобална общност и преподаване от световна класа, които ще ви дадат възможност да направите глобално въздействие.

QMUL Online

Избирайки да се обучавате онлайн с кралица Мария, вие все още се радвате на същия статус и достъп до примерно преподаване като нашите студенти в кампуса. Предимството, което имате е гъвкавостта да продължите бъдещата си кариера във време и интензивност, подходящи за вашите собствени уникални обстоятелства и без да прекъсвате доходите и кариерата си.

Основни характеристики на онлайн обучението

 • Гъвкавост: Учете се от дома, работното място или в движение, навсякъде по света
 • Местоположение: Няма нужда да се премествате, да правите почивка в кариерата или да кандидатствате за виза
 • Глобални: Учете заедно и се свържете с студенти от цял свят
 • Качество: Кратки лекции и дигитални ресурси, разработени от нашите известни учени
 • Подкрепа: Академичните преподаватели са лесно и лесно достъпни за насоки и обратна връзка
 • Ангажиране: Дейности, които ви помагат да приложите теорията на практика
 • Обратна връзка: Сесии на живо с преподаватели и връстници
 • Достъпност: Всички оценки се вземат и подават онлайн
 • Интуитивен: Всичко, от което се нуждаете, е достъпно чрез нашата онлайн платформа за обучение
 • Статус: Всички награди са равни по заглавие и престиж на тези, дадени за изследване в университета
 • Съвет: Достъпна кариерна подкрепа, достъпна по време на курса.

Неакадемична подкрепа

Студентският живот не е свързан само с ученето. Като част от онлайн общността на Queen Mary , има екип от хора, посветен на това да направи опита ви с нас възможно най-позитивен и нашата индукция ще ви посрещне и ще ви запознае с изучаването онлайн.

Онлайн съветници за студенти са първата ви контактна точка за всякакви практически въпроси, независимо дали това е за съвети за ефективно онлайн обучение, съвети за баланса между професионалния и личния живот или за да ви насочи към нашите услуги за университетска поддръжка.

Ако технологията ви изнервя, нашият екип за техническа поддръжка ще бъде на разположение, за да предложи съвет и помощ при използването на нашата онлайн платформа за обучение.

Класации

Queen Mary е част от международно признатия университет в Лондон. Ние сме класирани в топ 50 университети в Европа и в топ 20 във Великобритания (Times Higher Education World University Rankings 2016/17).

Ние се гордеем с нашето преподаване и изследвания и поехме стратегически ангажимент за най-високо качество на научните изследвания в широк кръг теми. Ние инвестирахме в този принцип, като систематично набираме най-добрите преподаватели в техните дисциплини от цял свят.

Запис на отлични постижения

 • Рамка за научни постижения (REF 2014)-Най-новата национална оценка на научните изследвания потвърди нашето място в топ групата на университетите, ръководени от изследвания във Великобритания. Ние се класирахме на 9-то място в Обединеното кралство сред многофакултетните университети и на 5-то в Обединеното кралство по процент от 3 и 4 резултата от изследванията.
 • Институция на Russell Group - Ние сме един от 24 -те водещи британски университета, ангажирани да поддържат най -добрите изследвания, изключителен опит в преподаването и обучението, отлична заетост на завършилите и ненадмината връзка с бизнеса и публичния сектор.
 • National Student Survey 2016 - Оценяваме най -добрите в Лондон сред университетите на Russell Group за удовлетвореност на студентите.
 • Носители на награди-Имаме седем носители на Нобелова награда сред бившите ни служители и студенти и над 55 академични и обществени стипендианти сред настоящия академичен персонал.
 • Обществен ангажимент - Ние бяхме първата институция, която беше наградена с Engage Watermark Gold Award за отлични постижения в обществената ангажираност.

Местоположения

Въпроси